Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ingrijpende veranderingen rond Centrum West in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Ingrijpende veranderingen rond Centrum West

Aan een aantal omleidingen bij Centrum West komt eindelijk een eind. De werkzaamheden aan de tunnelbak, het geluidsscherm en de wegen zijn inmiddels zover gevorderd dat het verkeer over de nieuwe route kan.

Dinsdag 25 april
Vanaf dinsdag 25 april aanstaande zal het verkeer, komende vanaf de Europaweg, over de nieuw aangelegde noordelijke rijbaan richting de A12 kunnen rijden.
En vanaf vrijdag 28 april kan het verkeer, komende vanaf de Afrikaweg, weer direct linksaf kunnen rijden richting Buytenwegh. Ook het verkeer vanaf de Europaweg kan dan gebruik maken van de nieuwe aansluiting naar Buytenwegh.

Zodra al het verkeer over deze route rijdt zal de Amerikaweg, vanaf Centrum West, richting Buytenwegh, definitief worden afgesloten. Van de Nederlandlaan zal de linksaf baan naar de Amerikaweg ook definitief worden afgesloten.

Tunnelbak
De nieuwe tunnelbak zal pas na de zomervakantie in gebruik worden genomen. Dit heeft te maken met werkzaamheden aan de aansluitende wegen.

De volgende werkzaamheden bestaan uit de tweede fase van het geluidsscherm (richting Ministerie) en het verleggen van het kruispunt Amerikaweg - Europaweg. De oprit naar de Amerikaweg vanaf het Ministerie van OCW zal vanwege de werkzaamheden gedurende enkele maanden zijn afgesloten.Gemeente Zoetermeer © April 2000

Last update: 10 April 2000 (9:55)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie