Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tornado-insider: Europese conferentie internetondernemers

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Amsterdam 17 april, 2000

TORNADO-INSIDER.COM ORGANISEERT EERSTE EUROPESE CONFERENTIE VOOR INTERNETONDERNEMERS

LEIDERS UIT DE INTERNETWERELD SPREKEN VOOR HIGH-TECH ONDERNEMERS UIT HEEL EUROPA

Tornado-Insider.com organiseert op dinsdag 25 en woensdag 26 april 2000 in Disneyland nabij Parijs een congres, onder de naam UPSTART EUROPE, waar leiders uit de internetindustrie en (startende) high-tech ondernemers bijeenkomen.
Doel van het congres is de belangrijkste hightech-ondernemers bijeen te brengen die de toekomst van de Informatie- en Communicatietechnologie van high-tech Europa vormgeven en bepalen. Het streven is om de deelnemers uitgebreid te voorzien van informatie, inspiratie en educatie. Een groot aantal sprekers is daarbij uitgenodigd om deze doelstellingen te realiseren. Vertegenwoordigers van leidende internetondernemingen, risico-kapitaalverschaffers, investeringsbanken en Internet Service Providers uit zowel de VS als Europa zullen tijdens het congres lezingen houden. Guy Kawasaki, CEO van Garage.com; Paul Harvey, MD van Goldman Sachs International; Pierrre Omidyar, Chairman van eBay; Roger Lynch, CEO van Chello zijn slechts 4 van de 70 sprekers.

“Het is fantastisch dat we een dergelijk selecte groep van sprekers en deelnemers bijeenhebben op ons eerste jaarlijkse Europese congres. Het is opwindend te zien dat toonaangevende leiders uit de industrie hun visie willen delen met nieuwe ondernemers en hen willen voorzien van de noodzakelijke informatie om succesvol te zijn in deze explosieve markt”, aldus Jeroen Mol, CEO en voorzitter van Tornado-Insider.com.

UPSTART EUROPE is een tweedaags congres met drie parallelsessies. De drie congresthema’s zullen zich met name richten op marktanalyses, financiering en strategie en uitvoering. Paneldiscussie en Q & A sessies bieden de deelnemers gelegenheid maximale kennis te vergaren en van gedachten te wisselen met Europese en Amerikaanse leiders in de Internet-industrie. Daarnaast kunnen deelnemers participeren in werkgroepen. Hier kunnen zij zich o.a. voorbereiden op de communicatie en public relations van hun onderneming. Verder is er voor een geselecteerde groep ondernemers de gelegenheid hun bedrijf te introduceren bij een aantaal kapitaalverschaffers.
Daarnaast is er tijdens UPSTART EUROPE volop gelegenheid voor startende ondernemers zich te presenteren of om hun producten te tonen tijdens de tentoonstelling.
Nadere gegevens en het congresprogramma zijn te zien op Tornado-Insider.com/upstart
Tornado-Insider.com
Tornado-Insider.com, opgericht in november 1998, is een multimedia bedrijf dat als doel heeft investeerders, ondernemers (van starters tot beursgenoteerde ondernemingen), overheden en overige actieve personen in de Europese ICT-industrie met elkaar in contact te brengen en ze te voorzien van informatie, educatie en inspiratie Centraal staat het gespecialiseerde Internet portaal, de web site Tornado-Insider.com. De activiteiten bestaan verder uit het uitgeven van een Europees magazine, het geven van trainingen, het doen van onderzoek en het organiseren van bijeenkomsten ten behoeve van ondernemers, directieleden, kapitaalverstrekkers en investeringsbanken alsmede bedrijven op het gebied van de zakelijke dienstverlening.Voor meer informatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie