Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe strategie Legato voor high availability software

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Legato kondigt nieuwe strategie voor
high availability bedrijfsoplossingen aan

Hoofddorp, april 2000 - - Legato Systems, leider op de enterprise storage management softwaremarkt, heeft nieuwe oplossingenstrategie voor Legato Cluster Enterprise aangekondigd. Deze strategie omvat nieuwe partnershipinitiatieven voor het ontwikkelen van oplossingen die gebaseerd zijn op Legato Cluster Enterprise. Als eerste zijn twee nieuwe high availability-oplossingen (HA) geïntroduceerd die ten alle tijden wereldwijde bedrijfsoperaties voor e-commerce en calamiteitenrecovery ondersteunen. Tevens kondigt Legato de ondersteuning voor Linux aan door middel van een unieke en robuuste infrastructuur voor dit platform. Voor Linux-programmeurs wordt het nu mogelijk eigen open-source HA-oplossingen ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie