Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legato introduceert eCluster voor e-commerce

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Legato introduceert eCluster:
beschikbaarheidsoplossing specifiek voor e-commerce

Hoofddorp, april 2000 - - Legato Systems, leider op de enterprise storage management softwaremarkt, introduceert eCluster, een high-availability clusteringoplossing. Het nieuwe product is ontworpen om websites die gebruik maken van load-balance-oplossingen - zoals Cisco System's Local Director - te verbeteren. Legato eCluster zorgt voor hogere betrouwbaarheid en eenvoudiger beheer voor multi-tiered, heterogene, e-commerce websites. De nieuwe oplossing betekent lagere e-commercekosten voor aanbieders en betere websiteprestaties voor de klant.

Legato eCluster verhoogt de betrouwbaarheid van website-infrastructuren. Website-omgevingen dienen altijd beschikbaar te zijn; daarom maakt de nieuwe oplossing het mogelijk om systeemonderhoud te plegen zonder invloed op de beschikbaarheid van e-commerce. Voor e-business-klanten die niet kunnen of willen wachten op langzame web-reacties is het met behulp van Legato eCluster mogelijk gegarandeerde Quality of Service-prestaties te realiseren voor websites.

Legato heeft met Cisco samengewerkt aan het testen van Legato eCluster met Cisco Local Director, om volledige interoperabiliteit tussen de producten te kunnen garanderen. Legato eCluster is tevens gecertificeerd met Network Applianceâ„¢-filers en EMC Celerra File Systemsâ„¢, beide Network Attached Storage (NAS)-oplossingen die veel gebruikt worden voor het consolideren van gegevens binnen websiteconfiguraties.

"Legato eCluster's interoperabiliteit met Cisco's Local Director biedt de basis voor uiterst beschikbare e-commerce sites met mogelijkheden die vereist zijn voor de e-commerce infrastructuur", aldus Nora Denzel, Executive Vice President bij Legato. "eCluster ondersteunt de grote aantallen servers die veelal gezamenlijk worden ingezet voor het web. Het product ondersteunt tevens alle platforms die veel worden gebruikt voor e-commerce-configuraties, zoals Linux, Solaris en Windows NT/2000. In combinatie met de Legato Cluster Enterprise-oplossingen voor het backoffice- en firewalls kunnen ondernemingen nu beschikken over een volledige beschikbaarheidoplossing voor e-commerce, met één beheerconsole (single-point-of-control) voor alle platforms en consistente controle over websitebeschikbaarheid."

In het geval van load-balanced webconfiguraties waarbij IP-connecties worden verzonden tussen webservers onderling, kan een falende webserver prestatieverlies betekenen voor de website. Tevens bestaat de kans dat de resterende servers overbelast worden en fouten gaan veroorzaken. Legato eCluster optimaliseert de beschikbaarheid van elke webserver door webdiensten te monitoren en opnieuw op te starten, door dataverbindingen te monitoren en opnieuw aan te sluiten op secundaire gegevensbronnen en door "NIC-to-NIC-failover" van IP-adressen uit te voeren indien Network Interface Cards (NICs) fouten geven. Legato eCluster is afgestemd op de ondersteuning van IIS-, Apache- en Netscape-diensten. Legato Availability Tracking-rapportage - automatisch opgesteld en verzonden via e-mail - biedt objectieve gegevens en grafieken waaruit de hogere beschikbaarheid van de website kan worden afgelezen.

Legato eCluster is tevens in staat uiteenlopende factoren - waaronder server loads en http-reactietijden - te monitoren. Daardoor kan worden bepaald wanneer websites extra capaciteit nodig hebben. Met de nieuwe oplossing hoeft de klant niet overmatig te investeren in website servers om voorbereid te zijn op capaciteitspieken. eCluster zorgt immers voor dynamische hertoewijzing van servercapaciteit tussen websites en backoffice-implementaties wanneer dat nodig is. Deze mogelijkheid om een gedeelde, vrije opslagcapaciteit te creëren die dynamisch hertoegewezen kan worden naar gelang de servicelevel-prioriteiten, zal met name voor ISP/ASP-klanten die websites voor meerdere klanten hosten de kosten verminderen.

Over Legato's Cluster-oplossingen
Legato's Cluster-productreeks omvat high-availability-oplossingen die de service levels voor applicaties, servers, netwerken en gegevens binnen de data centers, websites en afdelingen van ondernemingen beschermen. Het is de eerste clusterproductlijn die Solaris-, Linux-, Windows NT/2000-, HP-UX- en AIX-platformen ondersteunt en gezamenlijk kan beheren vanaf één GUI-console. Legato's Cluster-oplossingen zijn bij uitstek geschikt voor het beschermen van SAN-, NAS-, WAN-, en e-commerce-toepassingen.

De Legato Cluster-oplossingen bieden voordelen op drie belangrijke gebieden:

· High Availability: wanneer een applicatie of server problemen geeft houden Legato's Cluster-oplossingen de applicaties beschikbaar door ze opnieuw te starten. Daarbij worden cascading- en N-way-failover ondersteund om te beschermen bij meerdere fouten. Zakelijke gebruikers worden opnieuw verbonden en blijven daardoor productief.

· Non-Intrusive System Maintenance: een systeembeheerder kan Legato Cluster-oplossingen gebruiken voor het proactief hertoewijzen van productiediensten van de ene server naar de andere. Op deze wijze kan routinematig systeemonderhoud worden uitgevoerd zonder negatieve invloed op de bedrijfsproductiviteit.

· Service Level Availability: Legato Cluster-oplossingen beschermen diensten niet alleen tegen problemen, maar voorkomen ook problemen. De producten meten service levels en zorgen voor de naleving van service level-overeenkomsten af.

Legato Systems Benelux, City House II, Antareslaan 18, 2132 JE Hoofddorp Telefoon: 023 - 5548800, fax: 023 - 5548801

Over Legato Systems
Legato Systems, Inc. is wereldwijd leider in de enterprise storage management softwaremarkt. Legato's producten maken 'Information Continuance (â„¢)' mogelijk; een naadloze aanpak voor het beheren, verplaatsen en beveiligen van alle bedrijfskritische gegevens in een onderneming. De storage management software van Legato is erkend als de facto standaard vanwege het grootste aantal installaties, bij meer dan 65.000 klanten, en het beveiligen van meer dan vijf miljoen systemen.
Nadere informatie over Legato is beschikbaar op het Web: www.legato.com.
Redactionele informatie: Pb1700 Influx PR - Jakob Brons/Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055 - 3663034, Fax: 055 - 3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com)


INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PR (Influx@cs.com)
www.influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...