Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Linkproof garandeert continue bereikbaarheid ISP's

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Een betere garantie voor continue bereikbaarheid
Radware's Linkproof maakt nu meervoudige koppeling ISP's mogelijk
Amsterdam, 25 april 2000....Kahuna Network Solutions kondigt vandaag Linkproof aan op de Nederlandse markt. Linkproof is een hardware oplossing die een continue bereikbaarheid garandeert van ISP's en e-commerce bedrijven.
In de praktijk blijkt de downtime van internetverbindingen voor de meeste ISP's en e-commercebedrijven nog steeds een groot probleem. Een mogelijkheid om continue bereikbaarheid te garanderen, is het koppelen van een netwerk aan meerdere ISP's of aan meerdere routers naar dezelfde provider. Voorheen waren daar zeer complexe routingprotocollen (zoals BGP4) voor nodig. Dankzij Radware's Linkproof behoren de hiermee gepaard gaande configuratie- en beheerproblemen nu tot het verleden.
Ononderbroken toegang tot internetsites en andere toepassingen gebaseerd op het IP-protocol
Linkproof is een hardware-oplossing die gemakkelijk in de huidige netwerkomgeving kan worden geintegreerd. Het houdt de routering eenvoudig en transparant door voortdurend actief de beschikbaarheid en de belasting van elke ISP link te controleren. Linkproof kiest vervolgens voor het snelste pad zodat de gebruiker altijd via de meest efficiente weg met het Internet wordt verbonden. Bij 'link failures' wordt er automatisch omgeschakeld. Linkproof blijft daarna de afgesloten route controleren en geeft deze pas weer vrij wanneer het probleem is opgelost.
Ook voor beheer van firewalls
Ook voor bedrijven met meerdere firewalls is Linkproof de oplossing. Het installeren en beheren van meerdere firewalls is vaak een zeer complexe en tijdrovende aangelegenheid. Bovendien moet elke firewall geconfigureerd worden met een eigen standaardroute waardoor het enkelvoudige storingspunten blijven. Linkproof neemt de gebruiker dit installatie- en beheerproces uit handen. Wanneer een van de firewalls uitvalt, leidt Linkproof al het inkomend en uitgaand verkeer om naar een alternatieve firewall. Ook de planning van onderhoud en upgrades wordt met Fireproof een stuk makkelijker. Op het door de gebruiker aangegeven tijdstip schakelt Fireproof al het verkeer naar de andere firewall(s). De dienstverlening raakt dus geen moment offline.

Nederlandse distributeur en reseller
Kahuna Network Solutions is in Nederland distributeur en reseller van de RADWARE-productenlijn. Naast Linkproof bestaat deze lijn uit Fireproof, Web Server Director en Cache Server Director. Met deze producten is het mogelijk om het in- en uitgaande internetverkeer over verschillende netwerkbronnen te verdelen waardoor een ononderbroken toegang tot internettoepassingen mogelijk is. De RADWARE-producten stellen gebruikers in staat hun netwerkinfrastructuur zo te beheren dat systeemfouten dynamisch vermeden kunnen worden. Tevens wordt de productiviteit van de netwerkinfrastructuur verbetert doordat het verkeer optimaal over de beschikbare netwerkbronnen wordt verdeeld. Kahuna richt zich met innovatieve software producten en diensten op het veilig implementeren en beheren van Net.Economy infrastructuur binnen enterprise-omgevingen.
Meer informatie over de RADWARE-productenlijn kunt u krijgen bij Rhett A. Oudkerk Pool (Kahuna Amsterdam), telefoon (020) 463 94 00; e-mail: (rhett@kahuna.nl).

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie