Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Centura Software opgenomen in de NASDAQ

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Centura Software opgenomen in de NASDAQ

Maarssen, april 2000 -- Centura Software Corporation, leider op het gebied van veilige, embedded micro- en e-business databases en ontwikkeloplossingen, is opgenomen in de National Market-categorie van 's werelds grootste technologiebeurs: de NASDAQ. Het symbool waarmee Centura zal worden aangeduid is 'CNTR'. NASDAQ heeft bepaald dat Centura voldoet aan de vereiste criteria (zoals marktkapitalisatie, netto meetbaar vermogen, aandelenprijs en public float) voor opname in de 'National board'.

De belangrijkste voorwaarde voor succes in de huidige zakenwereld is snelle, accurate, kosteneffectieve en veilige toegang tot kritische informatie. Ondernemingen blijven ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie