Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HICON introduceert: 'Quick Access Email' via WAP

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- Persbericht -

HICON INTRODUCEERT: "Quick Access Email" via WAP

Heemstede, 25 april 2000 -- Het checken van e-mail vanaf een mobiele telefoon via WAP is volgens veel gebruikers een lastige bezigheid. Heel veel typewerk op het kleine toetsenbordje (login, password en pop-server) om de e-mail te checken. Vanaf vandaag behoort dat tot het verleden; Hicon introduceert "Quick Access Email", een nieuwe service waarbij snelheid en gebruiksgemak voorop staat. Hoe werkt Quick Access Email?
De bezoeker voert eenmalig zijn/haar mailbox gegevens in : login-naam, password en pop-server. Via Quick Access worden deze gegevens "encrypted" opgeslagen. De bezoeker krijgt vervolgens een persoonlijk en uniek 8-letterig password toegekend. De eerstvolgende keer dat de bezoeker zijn/haar mailbox wil controleren, kiest hij/zij direct voor "Quick Access" in het mail-menu. Alleen het Quick-Access password hoeft dan te worden ingevoerd om nieuwe e-mail te controleren. Overigens kunnen de bezoekers hun Quick Access account op dezelfde pagina ook afmelden: alle gegevens worden dan uit de database verwijderd. Het gebruik van Quick Access is een optie en niet verplicht: de bezoeker kan nog steeds zijn/haar e-mail controleren zonder gebruik te maken van Quick Access. In dat geval moet wel iedere keer de volledige mailbox informatie worden ingevoerd.
OVER HICON Hosting & Internet Consultancy.
HICON Hosting & Internet Consultancy is een Nederlandse Internet Service Provider (ISP) en is aangesloten bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. HICON houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen, bouwen en hosten van bedrijfs-Internet & WAP-sites. Daarnaast verleent HICON gespecialiseerde diensten (consultancy) aan bedrijven die van het Internet & WAP gebruik willen gaan maken. Ook worden deze diensten aangeboden aan bedrijven die reeds op het Internet zijn vertegenwoordigd, maar de mogelijkheden daarvan willen uitbreiden met bijvoorbeeld WAP of E-Commerce.
HICON is opgericht door een aantal ervaren IT- en management consultants, werkzaam bij Constrat BV. De core business van Constrat BV betreft met name consultancy, projectmanagement, interim-management en strategisch advies. Constrat Beheer BV is de holding maatschappij van zowel Constrat BV als HICON.

WAT is WAP?

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van mobiele telecommunicatie en Internet is WAP. Met de WAP technologie, die zich in sneltreinvaart ontwikkelt, wordt het mogelijk om Internet-sites (..geschikt gemaakt voor WAP..) via de mobiele telefoon te bezoeken. De nieuwe lichting mobiele telefoons is grotendeels voorzien van WAP technologie. Aangezien de mobiele provider tevens WAP Internet provider kan worden, ontstaat voor iedereen de mobiliteit om via WAP altijd en overal informatie van het Internet op te vragen.

HICON is te bereiken via:

Internet site: www.hicon.nl

WAP site: hicon.nl/wap/

!!!!!!!! Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie