Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Defensie sluit contracten met civiele ziekenhuizen

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE DEF

http://www.mindef.nl

MINDEF: Contracten met civiele ziekenhuizen

Staatssecretaris van Defensie Henk van Hoof zal vandaag (25 april) een overeenkomst sluiten met een aantal ziekenhuizen en een aantal medisch specialisten. Deze contracten passen binnen de medische samenwerking tussen het ministerie van Defensie en ziekenhuizen. Contracten worden gesloten met (specialisten van) het Sint Elisabeth Ziekenhuis (Tilburg), het Medisch Centrum Leeuwarden, het Sint Franciscus Gasthuis (Rotterdam), het Sint Joseph Ziekenhuis (Veldhoven), het Medisch Centrum Haaglanden (Den Haag) en het Medisch Spectrum Twente (Enschede). In oktober 1999 zijn dergelijke overeenkomsten al gesloten met het Academisch Ziekenhuis Sint Radboud ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie