Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dj Edwin Evers steunt Coca-Cola Fanvlag actie voor Oranje

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

COCA-COLA NEDERLAND

Edwin Evers tekent voor Oranje

Schiedam, 25 april 2000


-PERSBERICHT-

Via de Coca-Cola Fanvlag een boodschap voor de broertjes de Boer
EDWIN EVERS TEKENT VOOR ORANJE

Edwin Evers, de bekende dj die sinds een week zijn ochtendshow presenteert bij Radio 538, heeft vandaag de Coca-Cola Fanvlag voorzien van zijn originele wens:
Ik wens Oranje minimaal 538 doelpunten.
De Fanvlag is een initiatief van Coca-Cola en biedt iedere Nederlander de kans het Oranje team een hart onder de riem te steken. De vlag bestaat nu nog uit 8.000 losse stukken, maar zal aan elkaar genaaid worden tot één vlag van 160 bij 80 meter en zal dan tevens de grootste vlag ter wereld zijn!
Radio 538 organiseert samen met Coca-Cola het spannende evenement voor de onthulling van de Coca-Cola Fanvlag, op 4 juni aanstaande.


De komende tijd zijn de stukken vlag overal in Nederland te vinden zodat iedereen de kans krijgt zijn of haar wens over te brengen aan de jongens. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op www.cocacola.nl een virtuele vlag te ondertekenen. Op de site staat verder alle informatie over de Fanvlag, de Fanvlag-promotieteams, het aantal verzamelde gelukwensen en nog veel meer.

Met het ondertekenen van de Fanvlag steunt u niet alleen Oranje, maar ook Spieren voor Spieren. Voor iedere handtekening, gelukwens of aanmoediging doneert Coca-Cola namelijk f 0,25.

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie