Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evesham.Com Selecteert Baan En Deloitte Consulting

Datum nieuwsfeit: 26-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BAAN COMPANY

Evesham.Com Selecteert Baan En Deloitte Consulting
Evesham.Com Selecteert Baan En Deloitte Consulting Voor Belangrijke Extended Oplossing Voor De Hele Onderneming

Krachtige E-fulfilment oplossing ter ondersteuning van Internet pc-activiteiten van evesham.com

Barneveld, Nederland en Herndon, Virginia, 24 april /PRNewswire/ - Baan Company N.V. (Nasdaq: BAANF; Amsterdam: BAAN), een wereldwijde leverancier van bedrijfsapplicaties, heeft vandaag een belangrijk contract afgesloten met evesham.com, een vooraanstaande Britse fabrikant en leverancier van personal computers, voor de levering van e-fulfilment oplossingen. evesham.com heeft kort geleden zijn bedrijfsnaam gewijzigd, om aan te geven dat men duidelijk gericht is op Internet, en Baan werkt samen met Deloitte Consulting om deze belangrijke e-fulfilment infrastructuur ten uitvoer te brengen die een ondersteuning vormt voor de ambitieuze plannen die evesham.com heeft op het gebied van e-business. De overeenkomst, die in het eerste kwartaal van 2000 is getekend, vertegenwoordigt een oplossing met een waarde GBP 6 miljoen.

'We hebben onze keus laten vallen op Baan en Deloitte vanwege de deskundigheid die beiden hebben op het gebied van de ontwikkeling en de levering van e-fulfilment oplossingen van wereldklasse,' was het commentaar van Richard Austin, de directeur van evesham.com. 'De directe voordelen die de oplossing van Baan en Deloitte Consulting biedt, vormen - samen met andere voordelen op het gebied van efficiency -- een snelle rentabiliteit van de investering.'

De nieuwe e-fulfilment oplossing van Baan ondersteunt in eerste instantie max. 250 gebruikers op zeven vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en zal leiden tot de implementatie van een volledig geïntegreerde verkoop- en leveringsmethode die de processen en systemen van evesham.com volledig integreert, wat een vergroting vormt van de zichtbaarheid en een verbetering van de responsiviteit in de gehele leveringsketen. Het bedrijf heeft voor Baan en Deloitte Consulting gekozen na een uitgebreide wervingsprocedure, waarbij de oplossing werd afgewogen tegen SAP, Navision en Siebel. Deloitte Consulting leidt de implementatie, die waarschijnlijk in september 2000 actief wordt. Hierdoor zal evesham.com in staat zijn de voordelen te verwezenlijken voor de traditioneel drukke periode in de maanden voorafgaand aan Kerstmis.

'Bij evesham.com produceren we elke dag maximaal 600 pc's en dit aantal zal zeker enorm toenemen zodra de e-business van ons bedrijf van start gaat,' verklaarde Luke Ireland, operations director van evesham.com. 'We gaan het nieuwe systeem van Baan gebruiken om onze processen te openen voor onze klanten en om onze klanten en partners de mogelijkheid te geven hun orders te volgen door onze complete leveringsketen heen. We denken dat wij door deze aanpak een onderneming worden die de klant nog meer centraal stelt en die verder kijkt dan de serienummers van de producten, waardoor evesham.com zich werkelijk onderscheidt op het gebied van de dienstverlening aan de klant.'

'We hebben een andere naam gekozen voor onze onderneming om onze partners en klanten duidelijk te maken wat er met Internet mogelijk is. Onze on-line verkopen van pc's aan onze klanten zijn al verzevenvoudigd en deze belangrijke investering sluit perfect aan bij de e-fulfilment oplossing van Baan, zodat wij er zeker van zijn dat wij over de infrastructuur beschikken als ondersteuning van onze ambitieuze bedrijfsdoelstellingen,' voegde Luke Ireland hier aan toe. 'Anders dan andere verkopers van pc's - waarvan velen nog handmatig hun e-commerce orders verwerken - zorgen wij ervoor dat zij onze e-business klanten ondersteunen met een verkoop- en leveringsstructuur die van het prille begin af aan is ontworpen om voor werkelijke e-fulfilment. We denken dat evesham.com spoedig de toon aangeeft met betrekking tot e-business klantenservice en fulfilment met de zakelijke toepassingen van Baan en de bewezen ondernemingsgerichtheid van Deloitte Consulting.'

e-business samenwerking via Internet
De evesham.com Baan oplossing bestaat uit de volledig geïntegreerde suite van het bedrijf van e-Sales, e-Configuration en BaanFrontOffice software, waardoor bedrijven en consumenten hun pc's via Internet kunnen configureren en bestellen. Dit wordt naadloos geïntegreerd met BaanERP voor back-end fulfilment. Baan e-Procurement wordt ook toegepast en geïntegreerd met BaanERP voor een complete levering van onderdelen aan het assemblageproces, terwijl Business Intelligence Suite (BIS) van Baan wordt gebruikt voor zakelijke analyse. Tevens gaat evesham.com Baan's OpenWorld e-business integratiekader implementeren voor een effectieve communicatie tussen verschillende ondernemingsmodules en met zakelijke partners via Internet, waarbij gebruik wordt gemaakt van XML. The evesham.com oplossing levert tevens krachtige Customer Interaction Management software die integreert met call centre management, telefoon en web handling en routeplanning. Dit combineert met BaanFrontOffice, zodat evesham.com wordt gepositioneerd als de leider in e-business klantenservice.

'Met deze krachtige aanpak ondersteunt Baan rechtstreekss de toenemende behoefte die organisaties hebben om aan fulfilment te werken bij het gebruikmaken van Internet voor de ontwikkeling van hun activiteiten,' verklaarde David Foster, Managing Director voor het Verenigd Koninkrijk van Baan. 'evesham.com produceert complexe, configureerbare, high-volume producten en de e-business technologie van Baan is de ideale manier voor evesham.com voor het verenigen van de bedrijfsprocessen en -systemen, zodat een betere zichtbaarheid en responsiviteit worden bereikt in de gehele leveringsketen.'

'evesham.com bouwt zijn activiteiten opnieuw op, zodat gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheden van het zakendoen via Internet en het verheugt ons ten zeerste dat wij deel uitmaken van dat proces en dat we samen met hen kunnen werken aan de implementatie van een dergelijke geavanceerde e-business, CRM en Back Office oplossing,' verklaarde Brian Johnson, Baan Service Line Director in het Verenigd Koninkrijk voor Deloitte Consulting. 'De Baan suite van producten ondersteunt de implementatie van een complete extended ondernemingsoplossing en Deloitte Consulting brengt zijn e-fulfilment leiderschap in in het project en helpt bij het beheer van de overgang van evesham.com naar een belangrijke e-business speler op de markt.'

Over evesham.com
evesham.com is in het Verenigd Koninkrijk een van de vooraanstaande bedrijven die zich bezighouden met de ontwikkeling van personal computer systemen, wordt voortdurend bekroond voor de uitmuntendheid van de zijn systemen en werd in de afgelopen twee jaar gekozen tot beste pc-fabrikant. Vorige maand is het bedrijf zich evesham.com gaan noemen, wat aangeeft dat men zich duidelijk richt op helpen van de klanten met het realiseren van de mogelijkheden die Internet en e-commerce bieden voor zowel zakelijk als privé-gebruik.
Over Deloitte Consulting
Deloitte Consulting is één van 's werelds vooraanstaande e-business consultingbedrijven die diensten levert voor de transformatie van de volledige onderneming -- van strategie en processen tot informatietechnologie en mensen. Met zijn erkende ervaring in de bedrijfstak helpt Deloitte de klanten hun bedrijf en economische modellen te creëren, verdedigen en/of opnieuw uit te vinden door hen te leiden door de verpletterende complexiteit van de digitale economie. Deloitte Consulting is een deel van Deloitte Touche Tohmatsu, een van de leidende bedrijven in professionele dienstverlening in de wereld, die diensten levert op het gebied van verzekering en advies, belasting en consulting.
Over Baan Company
Baan Company, opgericht in 1978, is een wereldwijd opererende leverancier van bedrijfsapplicaties. Baan Company voert een uitgebreid productenpakket van geïntegreerde diensten en 'best-in-class' component-based applicaties die voor organisaties de gehele keten beheren rond e-business en web commerce, customer relations management, enterprise resource planning, supply chain management en corporate knowledge management.
De oplossingen van Baan Company worden toegepast bij meer dan 15.000 klanten wereldwijd en stellen organisaties in staat strategische bedrijfsgroei te genereren, bedrijfsprocessen te verbeteren, de complexiteit van hun bedrijfsvoering te verminderen en de flexibiliteit binnen het bedrijf te vergroten. Baan Company opereert vanuit twee hoofdkantoren, Barneveld in Nederland en Herndon, Virginia, in de Verenigde Staten, en kan op het World Wide Web gevonden worden op www.baan.com.
Verklaringen in dit persbericht die de woorden 'meent', 'verwacht', 'voorziet' en dergelijke bevatten zijn vooruitziende verklaringen binnen de betekenis die de Securities Exchange Act van 1934 eraan geeft, zoals geamendeerd, en dragen als zodanig een aantal risico's en onzekerheden in zich die de uitkomsten aanzienlijk kunnen doen wijzigen.
De eigenlijke uitkomsten kunnen derhalve aanzienlijk verschillen van de verwachtingen, schattingen of aannames in of geïmpliceerd door dergelijke verklaringen.

Typische risico's en onzekerheden kunnen worden nageslagen in de openbare archieven van Baan Company bij de U.S. Securities and Exchange Commission (inclusief de meest recente Form 20-F en 6-K)

'Baan' is een geregistreerd handelsmerk van Baan Company, en ieder handelsmerk en iedere naam van een product of dienst die in dit bericht voorkomt met gebruik van de naam 'Baan' is een handelsmerk en/of eigendom van Baan Company. Alle andere namen van bedrijven, producten en diensten kunnen handelsmerken van de betreffende eigenaren zijn.

Contactpersonen: Charles Crabtree, IBA, UK: +44 1780 721433 of ccrabtree@iba-europe.com, voor Baan; George Thompson of Fleishman-Hillard, Inc., Noord-Amerika: +1 202-828-9708 of (press@baan.com), voor Baan; Luke Ireland van evesham.com, +44 1386 769603 of (lireland@evesham.com); of Karen Attrill van Deloitte Consulting, +44 1344 454445 of (karen.attrill@dtti.co.uk) Website: www.baan.com

26 apr 00 08:47

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...