Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

InterPlein biedt Startpagina helpende hand

Datum nieuwsfeit: 26-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

---Persbericht---
Helmond, 25 april 2000

InterPlein biedt Startpagina helpende hand

InterPlein (100 medewerkers) is bezorgd over de geruchten dat door de overname van Startpagina een aantal Startpaginadochters niet langer voor Startpagina wil werken. InterPlein is namelijk zeer enthousiast over het concept van Startpagina, en zou het jammer vinden als dit door de overname schade zou oplopen. InterPlein kondigt aan dat als enkele Startpaginadochters inderdaad vertrekken, het bereid is Startpagina de helpende hand te bieden. InterPlein (http://www.InterPlein.nl) is eigenaar van een groot aantal verticale portals en communities op Internet zoals het BeleggingsPlein (http://www.BeleggingsPlein.nl) en HypotheekPlein (http://www.HypotheekPlein.nl). Het ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie