Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Impuls sportieve vernieuwing Groningen

Datum nieuwsfeit: 26-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen


Impuls sportieve vernieuwing
26 april 2000
De gemeente Groningen gaat 20 jongerenwerkers een professionele sportopleiding geven, zodat sport een vanzelfsprekend onderdeel wordt van het jeugd- en jongerenwerk. Dit staat in het projectplan 'Sport Verbreedt' dat op woensdag 19 april door wethouder Henk Pijlman van Sport is gepresenteerd aan 200 betrokkenen van Groningse sport-verenigingen en aanverwante organisaties. Op een werkconferentie in de Martinihal maakte Pijlman verder bekend dat hij op het grensvlak sport-welzijn nog eens 40 vrijwilligers op scholen aan wil stellen, ondersteund door een professioneel medewerker. Daarnaast bestemt de gemeente het nieuwe gedeelte van het Helperbad ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie