Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 26-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van woensdagmorgen
09:57 woensdag 26 april 2000

Dirk Neef 0522 - 27 4015

Opsporing verzocht

MEPPEL/ASSEN. Naar aanleiding van de uitzending van dinsdagavond van het programma Opsporing Verzocht, waarin o.a. ook aandacht werd besteed aan de bankovervallen in Meppel en Assen op respectievelijk 22 maart en 4 april, kwamen tot gisteravond zeven tips binnen. Een aantal daarvan lijken bruikbaar en worden nader onderzocht. Woensdagmiddag wordt het programma herhaald. Mogelijk dat dit nog meer tips oplevert.


*

Diefstal uit autos

HOOGEVEEN. In de nacht van dinsdag op woensdag werd op een parkeerplaats aan het Stationsplein in Hoogeveen van twee personenautos een ruitje vernield. De autos werden doorzocht. Of er iets werd gestolen is nog niet bekend.


*

Inbraak cafetaria

HOOGEVEEN. Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een ruit vernield van een cafetaria in het winkelcentrum De Wielewaal in Hoogeveen. Uit de cafetaria werden blikjes fris en wat broodjes gestolen.


*

Twee mannen aangehouden

ASSEN. De politie in Assen heeft dinsdagavond aan de Balkenweg in Assen twee mannen van 18 en 21 jr. uit Spijkenisse en Hoogvliet aangehouden. De mannen zijn voor een schoonmaakbedrijf uit het westen van het land werkzaam in de noordelijke provincies. De mannen worden verdacht van poging tot diefstal/beroving van twee collegas van 22 en 26 jr. uit Hellevoetsluis en Spijkenisse. De vier mannen zouden dinsdagavond na hun werk gaan stappen in Assen. Volgens de beide slachtoffers wilden de twee andere mannen geld en om dit te krijgen werden ze geslagen met stokken of iets dergelijks. De beide verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.


*

Coniferen in brand

KLAZIENAVEEN. Achter een woning aan de Langestraat in Klazienaveen stonden dinsdagavond een aantal coniferen in brand. De bewoners waren niet thuis. De brandweer bluste de brand. De politie vermoedt dat de brand door jeugdigen is aangestoken.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie