Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mercury Interactive lanceert prestatiebeheertools

Datum nieuwsfeit: 26-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Mercury Interactive lanceert prestatiebeheertools voor toepassingen ontwikkeld met IBM's WebSphere en Visual Age voor Java

Utrecht, 26/04/2000
Mercury Interactive Corporation heeft een overeenkomst gesloten met IBM
Corporation. Het doel is een probleemloze wisselwerking te garanderen

tussen IBM's WebSphere Application Server en Visual Age voor Java enerzijds

en Mercury Interactives prestatiebeheertools voor webtoepassingen

anderzijds. Mercury Interactive is een vooraanstaand leverancier van tools

die de prestaties van webtoepassingen meten. Mercury noteert op Nasdaq

onder MERQ.

De prestatiebeheeroplossingen van Mercury Interactive zijn onmiddellijk

beschikbaar en omvatten de volgende producten:

ü LoadRunner - een testtool die het gedrag en de prestatie van een systeem voorspelt. Het simuleert een complete onderneming door duizenden echte gebruikers te emuleren waardoor problemen eenvoudig worden opgespoord. Dankzij de geïntegreerde beheertools van LoadRunner herleiden ondernemingen testcycli tot een minimum terwijl de prestatie en de implementatie van toepassingen worden geoptimaliseerd.

ü WinRunner - een testtool die verifieert of toepassingen werken zoals verwacht. Door automatisch eindgebruikershandelingen vast te leggen, te analyseren en opnieuw af te spelen, identificeert WinRunner fouten en garandeert daardoor foutloze en betrouwbare systemen.

ü TestDirector - een oplossing voor de organisatie en het beheer voor het gehele testproces. Het stelt alle mensen van een onderneming in staat, hun tests op elkaar af te stemmen en testprojecten in elk stadium van de kwaliteitscyclus te controleren.

ü Topaz - beheert de prestaties van webtoepassingen en slaat daarmee een brug tussen de webgebruikers en de technologie. Door proactief en in real-time de prestaties van sites te meten, wijst Topaz systeembeheerders op prestatieproblemen vóór eindgebruikers ze kunnen ervaren. Daardoor blijft de site betrouwbaar en blijven de inkomsten gevrijwaard.

ü Astra-oplossingen - tools voor snel en eenvoudig testen van websites.

END
Omtrent IBM WebSphere
IBM WebSphere is het meest schaalbare ecommerciesoftwareplatform op de markt. De WebSphere-oplossingen, indien op een WebSphere Application Server, ondersteunen een hele reeks toepassingen, van de verkoop van boeken op het web tot orderverwerking op ondernemingsniveau. Dankzij een modulaire, geïntegreerde dienstverlening is WebSphere bovendien de geschikte tool voor Customer Relationship Management (CRM).
Omtrent Visual Age voor Java
IBM's Visual Age voor Java is de meest geavanceerde dienst op de markt voor de ontwikkeling van grote webtoepassingen, van JavaBeans, Enterprise JavaBeans, servlets en applets. Het is de enige ontwikkelomgeving in Java die de ontwikkeling van toepassingen ondersteunt met een enorm schaalbaarheidsvermogen.

Visual Age voor Java werd ontworpen om de ontwikkeling van Java-toepassingen te vereenvoudigen door een krachtige ontwikkelomgeving aan te bieden die gebruikers in staat stelt, hun e-commercesysteem uit te bouwen dankzij een eenvoudige koppeling aan bestaande toepassingen.

Omtrent Mercury Interactive Corporation
Mercury Interactive is een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor webprestatiebeheer. Mercury Interactives oplossingen garanderen e-ondernemingen een maximale webprestatie, -schaalbaarheid en een optimale gebruikersvriendelijkheid. De oplossingen voor prestatiebeheer en de gehoste diensten zijn open en geïntegreerd om een optimaal testen en meten van belangrijke webtoepassingen te garanderen.
Meer dan 10.000 B2B- en B2C-ondernemingen, ISP's, ASP's, systeemintegratoren, consultants en dergelijke gebruiken al de oplossingen van Mercury Interactive.
Mercury Interactive heeft naast haar hoofdzetel in Sunnyvale, Calfornië, nog 40 andere kantoren wereldwijd.
Voor meer informatie over Mercury Interactive, surf naar www.mercuryinteractive.com.

Journalisten
Voor meer informatie: NewsEngine PR Nederland, Co Gersen, tel: 00 31 20 567
21 70, mail: (co.gersen@newsenginepr.com).
Ref.:0930-8183E

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie