Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bedrijvenbank start spreekuur voor ondernemers

Amsterdam, 26 april 2000

Spreekuur voor Ondernemers

Exclusief voor eigenaren van bedrijven is De Bedrijvenbank een spreekuur gestart op internet. Ondernemers kunnen aan een tiental deskundigen hun vragen kwijt. Zij krijgen per e-mail antwoord, en alle vragen en antwoorden zullen op de site www.bedrijvenbank.nl worden gepubliceerd. De Bedrijvenbank heeft de volgende deskundigen bereid gevonden aan het spreekuur deel te nemen:

Mevrouw G. Nobel RV - SBMO Consultants
Drs. Erik A. Friedeberg - Friedeberg Consultancy
De heer Jean G.H.M. Prevoo - Diligence
Drs. E. Huizing - Horlings, Brouwer & Horlings
Drs. Alex van Groningen - Alex van Groningen Corporate & Finance Training Mr. Edwin van Jaarsveld - Recht & Raad Juristen
Drs. F.A. Demenint - Adtractum
De heer W. Augustinus - KPMG Regioconsult
De heer Nils de Witte - Nebib
Mr. Dick Anholts - Full Finance Consultants

Aan deze deskundigen kunnen ondernemers vanaf nu hun vragen stellen. Op de site kan men zien op welk terrein bovenstaande deelnemers deskundig zijn. De vragenstellende ondernemer krijgt persoonlijk antwoord. Bij de ontvangst van het antwoord wordt de ondernemer gevraagd daarvoor een waardering uit te spreken (1 tot 10). Per deskundige zullen - na de opstartfase - de waardering en de gemiddelde tijd die hij of zij nodig had voor de beantwoording, op de site worden gepubliceerd. De deskundigen worden op dit moment geinterviewd over hun werk, deze interviews verschijnen de komende weken ook op de site.

Noot redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot

Hans van Heertum
De Bedrijvenbank
Deccaweg 38
Postbus 12345
1100 AH Amsterdam
Telefoon: 020-6113553
Fax : 020-6117583
www.bedrijvenbank.nl
email: info@bedrijvenbank.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie