Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ministerie Economische Zaken: presentatie ICT-initiatieven

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie EZ

Ministerie van Economische Zaken
Berichtnaam: Persbericht
Nummer: 069
Datum: 18-04-2000

UITNODIGING PERSPRESENTATIE ICT-INITIATIEVEN 27 APRIL

Den Haag, 18 april 2000

UITNODIGING PERSPRESENTATIE ICT-INITIATIEVEN 27 APRIL


Op 27 april a.s. zal tijdens een persbijeenkomst het startschot worden gegeven voor een aantal initiatieven ter stimulering van informatie- en communicatietechnologie (ICT) in Nederland. Hiermee wordt het belang dat de overheid hecht aan een voortrekkersrol van Nederland in Europa op het gebied van ICT onderstreept.

De initiatieven worden toegelicht door minister Jorritsma van Economische Zaken, minister Hermans van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, minister Van Boxtel van Grote Steden en Integratiebeleid, minister Korthals van Justitie en staatssecretaris De Vries van Verkeer en Waterstaat.

De bijeenkomst wordt gehouden op het Ministerie van Economische Zaken, Bezuidenhoutseweg 30 te Den Haag en begint om 12.15 uur (inloop). Om 12.30 uur zal minister Jorritsma een korte inleiding houden, waarna het logo voor de verschillende ICT-activiteiten op ludieke wijze zal worden onthuld. Daarna volgt een toelichting op de verschillende beleidsinitiatieven door de vijf bewindslieden. Dit gebeurt door middel van korte interviews met gespreksleider Elsemieke Havinga. Minister Jorritsma zal daarbij een op het midden- en kleinbedrijf gerichte voorlichtingscampagne lanceren. Tenslotte kunnen vertegenwoordigers van de media de bewindslieden vragen stellen.

Om 13.30 is het officiele deel van de bijeenkomst afgelopen. Er is dan een (broodjes)lunch beschikbaar, waarbij tot ongeveer 14.15 uur informeel verder van gedachten kan worden gewisseld.

Hierbij nodigen wij U uit deze persbijeenkomst bij te wonen.

De Directeuren Voorlichting van de Ministeries van Economische Zaken, van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen, van Grote Steden en Integratiebeleid, van Justitie en van Verkeer en Waterstaat

Aanmelding en nader inlichtingen bij:
Ministerie van Economische Zaken: Jan van Diepen, tel. 070-3796073 Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen: Aletta Bos, tel. 079-3233415
Ministerie van Grote Steden en Integratiebeleid: Frank van Belle, tel.070-4267085
Ministerie van Justitie: Wijnand Stevens, tel. 070-3706857 Ministerie van Verkeer en Waterstaat: Hans Scholten, tel.070-3516544

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie