Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GTI Holding neemt Post Koudetechniek over

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GTI

www.gti.nl

GTI neemt Post Koudetechniek over

nv GTI Holding te Bunnik en De Ridder Beheer B.V. uit Sint-Michielsgestel hebben een intentieverklaring ondertekend inzake de overname van de aandelen van Post Koudetechniek B.V. te 's-Hertogenbosch door nv GTI Holding. GTI Koudetechniek is reeds een toonaangevende speler op de Nederlandse markt en met de overname van Post Koudetechniek wordt GTI Koudetechniek de grootste installateur van industriële koelinstallaties in Nederland.

Post Koudetechniek is een installatiebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, assembleren, installeren, onderhouden en repareren van industriële koelinstallaties in met name de marktsegmenten op- en overslag en voeding & genot. In deze marktgebieden is een sterke marktpositie opgebouwd door de klant actief te adviseren ten aanzien van koeltechnische toepassingen in haar productieprocessen en concepten aan te bieden op het gebied van service & onderhoud. Post Koudetechniek kenmerkt zich door een hoog kwaliteitsniveau en bezit alle belangrijke certificaten waaronder ISO-9001, WIK en VCA dubbel ster. De onderneming opereert voornamelijk op de Nederlandse markt, waarbij klanten wereldwijd gevolgd worden. Post Koudetechniek heeft circa 100 medewerkers in dienst en genereert een omzet van circa 30 miljoen gulden op jaarbasis.

Voor GTI als integrale dienstverlener biedt deze overname de gewenste schaalgrootte om een leidende positie in te nemen in de voedings- & genotmiddelenindustrie in Nederland waarbij aanvullende competenties en diensten kunnen worden afgezet. Het bevordert de ontwikkeling van concepten waarin de toegevoegde waarde van GTI als multidisciplinaire aanbieder duidelijk naar voren komt. Tevens vormt het een goede basis voor verdere internationale expansie.

GTI richt zich met haar sectoren Utiliteit, Industrie, Infratechniek, Specialismen en België op de technische dienstverlening in de utiliteitsbouw, industrie en infrastructuur in Nederland en België. In
1999 behaalde GTI een omzet van 900 miljoen euro en een nettoresultaat van 23 miljoen euro. De onderneming heeft circa 8.000 medewerkers in dienst.----

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: nv GTI Holding
Esther A.M.H. Beltgens, Concernmarketing en Communicatie Kosterijland 50, 3981 AJ Bunnik; postbus 210, 3980 CE Bunnik Tel.: 030 656 94 56; Mobiel: 06 22 79 14 16; Fax: 030 656 94 15 E-mail: (info@holding.gti.nl)

27 apr 00 08:35

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie