Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws en actualiteiten gemeente Heumen

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Heumen


De Gelderlander
kondigt op 15 april de benoeming aan Drs. J. (Jan) Wijnia uit Nijmegen tot de nieuwe gemeentesecretaris van Heumen.
Op 26 april schrijft de krant dat de bouw van een sporthal in Overasselt aan een zijden draadje hangt nu de Raad van State tijdens een beroepszaak tegen het bestemmingsplan nogal kritisch bleek. De uitspraak is over twee maanden.
Voor diezelfde Raad diende ook nog een beroepszaak over de bouw van twee woningen in de buurt van de Overasseltse molen. Ook daarover valt de beslissing over twee maanden.
Verder heeft De Gelderlander het bericht dat de ouderen in Csorna een Heumense donatie krijgen voor de dagopvang.
Op 27 april gaat de krant alvast in op de tweede arbitragezaak over de Rijkswegaanbesteding. Nu verdedigt aannemer Jacobs zijn belangen en kundigheid.
De krant had verder een interview met de Maldense meubelstoffeerder Geurts die zijn eigen contourmachine voor schuimrubber construeerde.

De genoemde berichten uit De Gelderlander zijn ook te lezen op de Website van die krant (www.gelderlander.nl).
In Regiodiek van 18 april onder andere: extra geld voor speelvoorzieningen in woonwijken, een brandnetelmiddag in de Heemtuin, de eerste aflevering van een nieuwe ouderenrubriek (deze keer over de Telefonische Hulpdienst) en de uitvoering van het oratorium Treblinka van Maldenaar Stef Meilink.
Op 25 april heeft Regiodiek een lang stuk over de restauratie van het Marishuis en wordt beschreven hoe de Toermalijnschool de kinderen milieubewustzijn bijbrengt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie