Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winst en verlies voor Ajacieden in interlands

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AFC Ajax

Winst en verlies voor Ajacieden
Amsterdam, donderdag 27 april 2000.

Drie Ajacieden kwamen woensdagavond in Europese vriendschappelijke interlands uit. Cristian Chivu en Bogdan Lobont speelden voor Roemenie in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Cyprus.

Chivu speelde de gehele tweede helft. Hij kwam na rust in het veld voor Vitesse-speler Stefan Nanu. Lobont mocht een kwartier onder de lat staan. Beide treffers van Roemenie vielen na de hervatting. Adrian Mutu, de middenvelder waarvan Cristian graag zou zien dat hij naar Amsterdam komt, nam een van de treffers voor zijn rekening.

Jesper Gronkjaer heeft in Kopenhagen de volle negentig minuten gespeeld in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Zweden. Denemarken verloor voor eigen publiek na een doelpunt van Jurgen Pettersson in de 37e minuut.

Aron Winter kwam woensdag niet in actie. De vriendschappelijk interland tegen Schotland, door spelers en supporters als teleurstellend ervaren, eindigde in een 0-0 gelijkspel.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie