Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beheerplan markten Binnenrotte vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Beheerplan markten Binnenrotte vastgesteld

(25-4) Het College van B. en W. heeft het Beheerplan markten Binnenrotte vastgesteld. Een aanpassing was onder meer nodig met het oog op de instelling van de vrijdagmarkt die op 26 mei voor het eerst wordt gehouden. In het Beheerplan zijn de volgende zaken opgenomen. De introductie van een klachtentelefoonnummer die in beheer komt bij het Coördinatiebureau Centrum. Op korte termijn wordt een portacabin geplaatst op de Binnenrotte waar het marktkantoor wordt gevestigd om het toezicht op de markt te verscherpen en komen er toiletten en bagagekluizen. De Dienst Marktwezen wil op afzienbare termijn een markthal realiseren om die faciliteiten onder te brengen. De schoonmaak van het marktterrein wordt verbeterd door onder meer het aanbrengen van een groot aantal vaste prullebakken, extra verwijderbare bakken en het vegen in de zogenoemde waaigebieden krijgt extra aandacht. Nabij station Blaak komen extra banken te staan. De opbouw van de markten mag volgens het Beheerplan vanaf 5.00 uur beginnen (uitrijden vanaf 4.30 uur).

Op dinsdag en zaterdag zijn de terreinen voor 22.00 uur schoon opgeleverd, voor vrijdag is de eindtijd op 23.00 uur gesteld. In het kader van de ontwikkeling van een toekomstvisie op de Binnenrotte, zal onder meer worden bekeken of er aanleiding is om de begin- en eindtijden van de markten te wijzigen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie