Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiligheidsrapportage Amsterdam 2000

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam

Veiligheidsrapportage Amsterdam 2000

Het aantal Amsterdammers dat slachtoffer wordt van woninginbraak, diefstal van/uit auto's, straatroof en overval neemt af. Ook ervaren burgers gemiddeld minder drugsoverlast en wordt er minder geklaagd over hondenpoep, geluidsoverlast en agressief verkeersgedrag. De leefbaarheid in de stad krijgt van Amsterdammers het cijfer 7,2, hetzelfde cijfer als twee jaar geleden.

Dit blijkt uit de Veiligheidsrapportage 2000 die voor de tweede keer onder verantwoordelijkheid van de driehoek is uitgebracht, en waarvan het college van B&W kennis heeft genomen. De eerste veiligheidsrapportage verscheen in 1998. De veiligheidsrapportage laat een algemeen beeld zien van de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie