Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe voorzitter Welstandscommissie gemeente Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Nieuwe voorzitter Welstandscommissie

Het College van B. en W. stelt de Gemeenteraad voor de heer J.W.J. Wolf per 1 juni te benoemen als voorzitter van de commissie voor Welstand en Monumenten. Deze commissie van onafhankelijke deskundigen adviseert het (deel)gemeentebestuur over aanvragen voor bouw- en monumentenvergunningen. Enkele commissieleden, waaronder de voorzitter, zijn lid van het Quality Team voor de Kop van Zuid.

De heer Wolf was gedeputeerde van de Provincie Zuid-Holland en heeft in verschillende functies als adviseur stadsvernieuwing en volkshuisvesting bij de gemeente gewerkt. Hij is afgestudeerd als stedenbouwkundig ingenieur.

De Welstandscommissie bestaat uit acht leden, waaronder vier architecten en een architectuurhistoricus. De raadscommissies SVVHA en ROG hebben in meerderheid positief geadviseerd. De Gemeenteraad bespreekt het voorstel op 11 mei.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie