Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 27-04-2000 Persbericht district Den Bosch

BEDREIGING/POGING MISHANDELING (s-Hertogenbosch) Woensdagnamiddag heeft de politie op de Trommelslager in s-Hertogenbosch een 38-jarige inwoner van s-Hertogenbosch aangehouden nadat hij zijn ex-vriendin had bedreigd. De man stond bij de komst van de politie tegen de voordeur van de woning van de vrouw te bonken. Toen de voordeur openging wilde de man de vrouw onmiddellijk te lijf gaan. Dat kon de politie voorkomen door de man stevig vast te houden. Een week eerder had de verdachte zijn ex zodanig mishandeld dat zij daaraan een hersenschudding aan over hield. De man is in verzekering gesteld.

SNELHEIDSCONTROLE (Rosmalen) Woensdagmiddag is er tussen 15.00 uur en 18.00 uur gecontroleerd op de naleving van de maximum snelheid op de T.M. Kortenhorstlaan in Rosmalen. Er passeerden tussen genoemde tijdstippen 1017 voertuigen. Tegen 112 bestuurders is proces-verbaal opgemaakt omdat zij te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 kilometer per uur.

INBRAAK WONING (s-Hertogenbosch) Woensdag is op klaarlichte dag ingebroken in een woning aan de Padualaan in s-Hertogenbosch. Weggenomen zijn onder meer een complete computerinstallatie, een kleurentelevisie, een videorecorder, geld en sieraden. Het cilinderslot van de voordeur bleek te zijn geforceerd.,

NIET OPVOLGEN POLITIEBEVEL (s-Hertogenbosch) Woensdagavond zijn op het Hinthamereinde in hun woonplaats s-Hertogenbosch twee mannen van 38 en 27 jaar aangehouden. Het tweetal stond op straat ruzie te maken en wilde elkaar te lijf gaan. Agenten vorderden herhaardelijk van het tweetal zich te verwijderen hetgeen zij niet deden. Daarop zijn zij aangehouden en voor verhoor overgebracht naar politiebureau.

ILLEGAAL PLAKKEN (Elshout) Tegen een 46-jarige inwoner van Alem is afgelopen nacht proces-verbaal opgemaakt. De man had zijn auto midden op de rijbaan van de Wolfshoek in Elshout tot stilstand gebracht en was bezig zonder toestemming affiches te plakken op de pilaren van het viaduct over de rijksweg A59. Hij werd daarbij door surveillerende agenten betrapt.

AANGEHOUDEN (Drunen) Precies een jaar na zijn betrokkenheid bij een openlijke geweldpleging aan de Kanaalweg in Drunen is vanmorgen een 17-jarige jongen uit die plaats aangehouden. Bij deze openlijke geweldpleging raakte een destijds 16-jarige jongen uit Waalwijk gewond toen hij tijdens een eindejaars schoolfeest, dat gevierd werd aan de zandafgraving, door een aantal jongeren geslagen en geschopt werd. De aangehouden verdachte heeft inmiddels bekend de jongen geslagen en geschopt te hebben. Daarna zou het slachtoffer verder mishandeld zijn door een andere groep jongeren. Meer aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

12-JARIGE BEDREIGD (Vlijmen) Woensdagmiddag is een 12-jarige jongen uit Vlijmen op de Nassaulaan in Vlijmen met een mes bedreigd. De jongen was boodschappen gaan doen en kwam op de terugweg langs een groep van ongeveer acht jongeren. Een van deze jongeren sloeg hem de pet van het hoofd terwijl een ander hem bedreigde met een mes. Verder werd de fiets van het slachtoffer op slot gezet en de sleutel weggegooid. Toen er een man en een vrouw op een fiets passeerden die zeiden dat de jongen met rust moesten laten kon de jongen ontkomen. Korte tijd later kwam hij de jongen met het mes weer tegen. Deze verbood het slachtoffer de Tunnelweg in te rijden en liet hem demonstratief het in de broeksband zittende mes zien. Het slachtoffer wist hard weg te fietsen. De identiteit van een der jongeren is bij de politie bekend. Er volgt een onderzoek.

GESTOLEN SNORFIETS AANGETROFFEN (Vlijmen) Aan de Priemsteeg in Vlijmen is woensdagmiddag een onbeheerde snorfiets aangetroffen. Bij controle van het framenummer bleek dat de snorfiets in 1997 in Almere was gestolen. Het voertuig is in beslag genomen.

SCHEIDSRECHTER BELAAGD EN MISHANDELD(Oudheusden) Een 36-jarige voetbalscheidsrechter is woensdagavond op het voetbalterrein aan de Oranje- laan in Oudheusden tijdens de wedstrijd Heusden A1 en Jong Brabant A1 door een aantal spelers van Heusden A1 belaagd en mishandeld. Hij kreeg meerdere klappen en schoppen. De ongeregeldheden zijn volgens de scheidsrechter geëscaleerd nadat een speler van Heusden A1 een tegenstander van Jong Brabant in de buik had gestompt. Toen hij deze speler een rode kaart gaf kreeg hij van hem een stevige duw met de borstkas. De rode kaart werd hem uit de handen getrokken en door de speler kapot gescheurd. Vervolgens werd de scheidsrechter door meerdere spelers belaagd en mishandeld. De wedstrijd werd niet uitgespeeld. De scheidsrechter deed vandaag aangifte bij de politie.

LICHT GEWOND NA AANRIJDING (Drunen) Een 17-jarige bromfietsster uit Sint. Michielsgestel raakte vanmorgen licht gewond toen zij op de Margriet in Drunen met haar bromfiets in aanrijding kwam met de hond van een schaapherder uit Oisterwijk. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis maar kon na behandeling aan haar opgelopen verwondingen weer naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie