Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie Onderwijsverslag 1999 en Onderwijslezing

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Inspectie van het Onderwijs- - - Uitnodiging - - -
Presentatie Onderwijsverslag 1999 en Onderwijslezing 12 april 2000

De Inspectie van het Onderwijs publiceert op 27 april het Onderwijsverslag over het jaar 1999. In dit verslag rapporteert de inspectie over de staat van het onderwijs aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, die het verslag doorstuurt naar de Tweede Kamer.

De presentatie van het Onderwijsverslag vindt plaats op donderdag 27 april van 13.45 tot 14.45 uur, ROC Albeda College, Rozenstraat 1101, Rotterdam (zuid).
Na een korte presentatie van de hoofdlijnen uit het Onderwijsverslag, volgt de aanbieding aan minister L.M.L.H.A. Hermans van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Daarna is er voor u gelegenheid om vragen te stellen.

Dezelfde middag om 15.30 uur van houdt inspecteur-generaal dr. F.J.H. Mertens de jaarlijkse Onderwijslezing getiteld Integer examineren. Mertens gaat in zijn lezing niet alleen in op actuele bevindingen van de inspectie over examens in Nederland, maar staat ook stil bij de maatschappelijke betekenis van examinering en de relatie met flexibilisering van het onderwijs. Aansluitend reageren prof.dr. R.J. in 't Veld en prof.dr. W.H.F.W. Wijnen op de Onderwijslezing, gevolgd door discussie met de zaal tot uiterlijk 17.30 uur.

Als u de presentatie van het Onderwijsverslag en/of de Onderwijslezing wilt bijwonen, kunt u zich hiervoor aanmelden: tel. 030 666 9800.

Noot
Een exemplaar van het Onderwijsverslag 1999 kan - onder embargo tot donderdag 27 april, 13.45 uur - woensdag 26 april worden afgehaald bij de inspectie.
Nadere informatie: Klaas Dijkhuis, tel. 030 6669834, E-mail: (k.dijkhuis@owinsp.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie