Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres: Frontiers in Nuclear and Astrophysics

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen


Congres

Frontiers in Nuclear and Astrophysics

De directeuren van Europese onderzoeksinstituten op het gebied van kern- en astrofysica komen jaarlijks bijeen onder de vlag van het samenwerkingsverband 'Frontiers in Nuclear and Astrophysics' (FINA). Dit zijn alleen de onderzoeksinstituten die door de Europese Unie zijn aangemerkt als 'Large-Scale Facility' en alszodanig subsidie krijgen voor onderzoek. Zo ook het Gronings Kernfysisch Versneller Instituut en het sterrenkundig instituut JIVE te Dwingeloo. Deze twee instituten organiseren het congres dat dit jaar in Groningen plaatsvindt. Op de bijeenkomst bespreken de vertegenwoordigers van de onderzoeksinstel-lingen onder meer hun contracten met ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie