Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Externe agenda GS Overijssel

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Donderdag 27 april 2000

Gedeputeerde Kemperman is aanwezig tijdens een
voorlichtingsbijeenkomst over Hart van Twente in De Marke in Wierden, aanvang 19.30 uur.

Gedeputeerde Kamperman zal aanwezig zijn bij de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het ondertekenen van de vier intentieverklaringen voor de realisatie van nieuwe landgoederen, die gehouden wordt op Kasteel Het Nijenhuis te Heino. Voorafgaand geeft gedeputeerde Kamperman een toelichting op ervaringen in de ontwerpfase. De bijeenkomst start om 10.30 uur.

Gedeputeerde Kamperman is aanwezig bij de lezing met als onderwerpen "Cyclus Industrieel erfgoed 1 Oude fabriekshallen: ook overblijfselen van sociale verhoudingen" die georganiseerd wordt door het Architectuurcentrum Twente. De lezing begint om 19.30 uur in Het Wapen van Hengelo te Hengelo.

Gedeputeerde Holsheimer brengt een kennismakingsbezoek aan de gemeente Hardenberg, aanvang 09.00 uur in het gemeentehuis.

Gedeputeerde Kristen opent om 13.30 uur de tentoonstelling "Sporen van verplaatsing" in het Provinciehuis te Zwolle. De tentoonstelling is te bezichtigen tot dinsdag 9 mei 2000.

Gedeputeerde Kristen verzorgt een toespraak om 16.00 uur ter gelegenheid van de presentatie van het boek "Sporen van Verplaatsing, honderd jaar nieuwkomers in Overijssel" in het Alevitisch Centrum, Smedenstraat 276 te Deventer.

Gedeputeerde Kristen verzorgt om 19.30 uur een korte toespraak ter gelegenheid van de première van de film "Vreemd verweven, Turkse gastarbeiders in Twente" in Museum Jannink, Haaksbergerstraat 147 te Enschede.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie