Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Externe agenda Gedeputeerde Staten van Overijssel

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Zwolle, 25 april 2000

EXTERNE AGENDA GEDEPUTEERDE STATEN VAN OVERIJSSEL

Donderdag 27 april 2000

Gedeputeerde Kamperman zal aanwezig zijn bij de feestelijke bijeenkomst, ter gelegenheid van het ondertekenen van de vier intentieverklaringen voor de realisatie van nieuwe landgoederen, die gehouden wordt op Kasteel Het Nijenhuis te Heino. Voorafgaand geeft gedeputeerde Kamperman een toelichting op ervaringen in de ontwerpfase. De bijeenkomst start om 10.30 uur.

Gedeputeerde Kamperman is aanwezig bij de lezing met als onderwerpen "Cyclus Industrieel erfgoed 1 Oude fabriekshallen: ook overblijfselen van sociale verhoudingen", die georganiseerd wordt door het Architectuurcentrum Twente. De lezing begint om 19.30 uur in Het Wapen van Hengelo te Hengelo

Gedeputeerde Kristen opent om 13.30 uur de tentoonstelling "Sporen van verplaatsing" in het Provinciehuis te Zwolle. De tentoonstelling is te bezichtigen tot dinsdag 9 mei 2000.

Gedeputeerde Kristen verzorgt een toespraak om 16.00 uur ter gelegenheid van de presentatie van het boek "Sporen van Verplaatsing, honderd jaar nieuwkomers in Overijssel" in het Alevitisch Centrum, Smedenstraat 276 te Deventer.

Gedeputeerde Kristen verzorgt om 19.30 uur een korte toespraak ter gelegenheid van de première van de film "Vreemd verweven, Turkse gastarbeiders in Twente" in Museum Jannink, Haaksbergerstraat 147 te Enschede.

Gedeputeerde Holsheimer brengt een kennismakingsbezoek aan de gemeente Hardenberg, aanvang 09.00 uur in het gemeentehuis.

Vrijdag 28 april 2000

De Commissaris van de Koningin reikt `s ochtends de koninklijke onderscheiding(en) uit.

Maandag 01 mei 2000

Gedeputeerde Kemperman is voornemens aanwezig te zijn tijdens de afscheidsreceptie van burgemeester Smit van Losser, aanvang 16.00 uur gemeentehuis Losser.

Dinsdag 02 mei 2000

De Commissaris van de Koningin is voornemens aanwezig te zijn tijdens de bijzondere raadsvergadering, aanvang 13.30 uur, ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester Franssen van Zwolle, aansluitend receptie in de Broerenkerk te Zwolle.

Het College van Gedeputeerde Staten brengt van 15.00 uur tot 18.30 uur een werkbezoek aan Burgemeester en Wethouders van de gemeente Deventer.

Woensdag 03 mei 2000

De Commissaris van de Koningin neemt om 10.00 uur in het provinciehuis te Zwolle het jubileumboekje van de Stichting Bevrijdingsfestival Overijssel in ontvangst.

De Commissaris van de Koningin is aanwezig bij de buitengewone vergadering van Provinciale Staten van Zuid-Holland ter gelegenheid van de installatie van de heer J. Franssen als Commissaris van de Koningin en het afscheid van de heer ir. D. Luteijn als waarnemend Commissaris van de Koningin, aanvang 14.30 uur.

Donderdag 04 mei 2000

De Commissaris van de Koningin is aanwezig bij de herdenkingsbijeenkomst op de Canadese begraafplaats te Holten. De herdenkingsactiviteiten starten om 10.00 uur met een ontvangst in het gemeentehuis; de plechtigheid op de begraafplaats - waar ook de Commissaris van de Koningin een krans zal leggen - begint om 11.00 uur.

De Commissaris van de Koningin neemt deel aan de herdenkingsbijeenkomst in Zwolle. Om 19.10 uur vertrekt de Stille Omgang van de Spinhuisbredehoek naar het monument op het Ter Pelkwijkpark alwaar na 20.00 uur de kranslegging zal plaatsvinden.

Gedeputeerde Kemperman is aanwezig bij een vergadering van het Comité II in Brussel, aanvang 10.00 uur.

Gedeputeerde Kamperman is aanwezig bij de 5-jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst die gehouden zal worden in de Nederlandse Hervormde Kerk aan het Kerkplein te Markelo. De bijeenkomst vangt aan om 15.00 uur.

Vrijdag 05 mei 2000

Gedeputeerde Kristen houdt een toespraak tijdens de feestelijke bijeenkomst bij de provinciale kunstbunker, Paaslooregel 77 te Paasloo. De bijeenkomst duurt van 10.30 - 12.00 uur.

Zaterdag 06 mei 2000

Gedeputeerde Kristen verzorgt een inleiding over het cultuurbeleid in Overijssel, in relatie tot het grensgebied met Duitsland tijdens de Mitgleiderversammlung Bundesgemeinschaft Deutsch-Niederländische Kulturarbeit. De bijeenkomst vindt plaats van 09.30 - 21.00 uur in Schloss Raesfeld, Kreis Borken in Duitsland.

Inlichtingen bij team communicatie: 038 425 23 18

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie