Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek naar nut bromfietscertificaat

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen


Onderzoek nut bromfietscertificaat

Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) is van plan onderzoek te gaan doen naar de verschillen in rijvaardigheid tussen bromfietsers met theoriecertificaat, bromfietsers zonder theoriecertificaat en bromfietsers met theorie- en praktijkopleiding. Vanuit het ministerie van Verkeer en Waterstaat is er al belangstelling getoond voor het onderzoek. De minister moet namelijk binnenkort een standpunt bepalen over het nut van het bromfietstheorie-certificaat en eventueel een aanvullende praktijkopleiding.
Door dit onderzoek is de proef met de bromfietsopleiding met examen voor theorie en praktijk in de noordelijke provincies enige tijd uitgesteld. De SWOV wil een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie