Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kamervragen over reparatie pensioenbreuk wao'ers

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tweede Kamer der Staten Generaal


2990010330

Vragen van het lid Harrewijn (GroenLinks) aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Hoogervorst, over de reparatie van pensioenbreuk van wao'ers. (Ingezonden 27 april 2000)


1

Kent u het bericht met daarin de uitspraken van de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de pensioenbreuk van wao'ers? 1)


2

Klopt het dat de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tijdens een overleg met FNV-bondgenoten uitspraken heeft gedaan over de noodzakelijke snelle reparatie van de pensioenbreuk van wao'ers?


3

Hoe verhouden de uitspraken van de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid die zegt niet te willen wachten met dwingende regelgeving tot 2002, zich tot de antwoorden 2) op eerdere vragen 2) waarin de staatssecretaris zegt tot 2002 op maatregelen van de sociale partners te willen wachten voordat hij zelf met dwingende maatregelen komt?


4

Op welke termijn kan de Kamer maatregelen tegemoet zien die een bijdrage leveren aan een oplossing van de pensioenproblematiek van gedeeltelijk arbeidsongeschikten die een baan accepteren? Aan wat voor een soort maatregelen denkt de staatssecretaris daarbij?

Vermeend: pensioenbreuk wao'ers snel repareren, Telegraaf van donderdag 20 april jl.

Aanhangsel 1998-1999, nr. 1762, vragen ingezonden op 10 juni en beantwoord op 20 juli 1999.

Copyright Tweede Kamer der Staten Generaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie