Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van donderdagmiddag
16:56 donderdag 27 april 2000

Dirk Neef 06 - 51 557 950

Vanaf nu heeft voorlichter Bert Visser dienst voor de regio Drenthe. Hij is bereikbaar via 06 - 51 611 629

Doorrijder zonder rijbewijs

KLAZIENAVEEN. Doordat een getuige het kenteken van zijn auto noteerde, kon de politie donderdagmiddag een 19 jr. jongen uit Emmer Compascuum aanhouden die kort daarvoor was doorgereden na een botsing met een vuilniscontainer en een lantaarnpaal. Dit gebeurde op de Langestraat in Klazienaveen. De jeugdige automobilist wilde daar een andere auto inhalen die net was begonnen met het inhalen van een tractor Toen de jongeman dit zag remde hij krachtig en verloor daardoor de macht over het stuur. Na de botsing met de container en de lantaarnpaal ging hij er snel met zijn auto vandoor. Bij zijn aanhouding werd duidelijk waarom, hij heeft namelijk geen rijbewijs.


*

Aanhangwagen gestolen

PEIZE. Tussen zondagmorgen en woensdagmiddag is vanaf het erf achter een boerderij aan de Hoofdstraat in Peize een eenassige aanhangwagen gestolen.


*

Weer radardetectoren uit autos gestolen

EMMEN. In de nacht van woensdag op donderdag werd uit een aan de Laan van de Eekharst in Emmen geparkeerde auto de radardetector gestolen. Een ruitje van de auto werd vernield.

ASSEN. Donderdagmorgen werd een radardetector gestolen uit een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Oude Molenstraat in Assen. Ook bij deze auto werd een ruitje ingeslagen.


*

Inbraken

ASSEN. In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken in een woning aan de Groningerstraat in Assen. Men kwam binnen door een raampje wat niet was afgesloten. Uit de woningen worden een portemonnee en een portefeuille vermist.

HOOGEVEEN. Meerder zaken in het centrum van Hoogeveen hebben in de nacht van woensdag op donderdag ongewenst bezoek gehad. Bij twee winkels aan de Van Echtenstraat, een winkel aan de Hoofdstraat en een café aan de Hoofdstraat werd ingebroken door van een deur het slot te forceren. Kennelijk was men slechts uit op geld. Dit lukte bij een winkel aan de Van Echtenstraat en bij het café. De totale buit bestond uit een paar honderd gulden


*

Vals briefje van f. 25,-

ASSEN. In een winkel in Assen werd woensdagmiddag een vals briefje van f. 25,- aangetroffen. Een vrouw uit die plaats wilde daarmee iets betalen. Waarschijnlijk heeft zij het valse bankbiljet op haar beurt weer van iemand anders ontvangen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie