Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwikkelingsvisie gereed voor Claudius Prinsenlaan, Breda

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda


ONTWIKKELINGSVISIE VOOR CLAUDIUS PRINSENLAAN GEREED

De gemeente Breda wil de huidige kwaliteiten van de Claudius Prinsenlaan verder uitbouwen. Het groene karakter en de grote verscheidenheid aan voorzieningen, bedrijven en kantoren moeten daarbij behouden blijven en waar mogelijk worden uitgebreid. Op de plaats van de sportvelden van JEKA is ruimte voor kantoren en andere stedelijke voorzieningen omgeven door groen. In het gebied tussen de Franklin Rooseveltlaan, A27 en de Loevesteinstraat, de landschappelijke driehoek, moeten natuur en recreatie worden versterkt. De gemeente stelt voor om hier een nieuw milieuvriendelijk sportveldencomplex te bouwen met zeven velden voor JEKA. Deze voorstellen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie