Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Burgemeester Purmerend aansprakelijk voor trauma kleinkind'

Datum nieuwsfeit: 27-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Aan Burgemeester en Wethouders,
Postbus 15,

1440AAPurmerend.
t.a.v. Hr. T.v. Dam.

Van: G.H. Jansen, domicilie kiezende Persijnlaan 51, 1447 EN Purmerend
En : E.S. Vermeulen, Persijnlaan 51, 1447 EN Purmerend.


Onderwerp: POSTTRAUMATISCH STRESS SYNDROOM.
Sharon Jansen, geboren 9 juni 1985 te Purmerend. Wonende Goudmosstraat 9, 1441LK Purmerend.
Purmerend, 27 april 2000.

Geachte heren,

Hierbij laten wij u weten dat door ons op 28 maart j.l. een officieele klacht werd ingediend bij Het Ministerie van Justitie te Den Haag, tegen alle personen cq. instanties die niet hebben voorkomen dat ons kind en kleinkind Sharon Jansen, de zeer ernstige psychische ziekte het Posttraumatische Stress Syndroom, heeft gekregen.

Deze klacht werd door hen in behandeling genomen en berust nu bij de juridische afdeling. Preventie Jeugd en sanctiebeleid. Tevens dienden wij deze klacht in bij hr. O.P.G. Vos, tweede kamerlid, fractie VVD en bij H.M. de Koningin.

Bij dit schrijven stellen wij ook u aansprakelijk en verantwoordelijk inzake VERWIJTBARE NALATIGHEID CQ. IN-ADEQUAAT HANDELEN IN BOVENGENOEMDE ZAAK.
Aansprakelijk stellen wij ook Hr. A.E.M. Dekker (destijds beedigd sociaal rechercheur in 1996) van de Gemeentelijke sociale Dienst, en destijds belast met deze zaak. Overigens was dit Dekkers laatste zaak kennelijk in Purmerend en was hij overgegaan naar de soc. Recherche in Amsterdam, waar wij ook deze zaak hebben gemeld. Hier is hij overigens ook niet meer in dienst. Wederom misschien wegens dezelfde feiten.? Tevens mevr. v.d. Hilst, directeur van uw dienst. Beiden pleegden fraude en valsheid in geschrifte. Vreemd is ook dat de gemeente van af deze zaak, augustus 1996 t/m maart
1997 zonder sociale rechercheurs zat.
Als burgemeester bent u volledig verantwoordelijk voor deze gang van zaken. Ook de betrokken politie ambtenaren en dan met name de hr. H. Kooi, hulpofficier van justitie en de hrn. Maas en Jaket van de Jeugd en zedenpolitie te Zaandijk. Voor allen geldt dezelfde aanklacht nl. verwijtbare nalatigheid en in-adequaat handelen ter voorkoming van deze ziekte bij Sharon.
Mevr. V. Ling van het arrondissementsparket in de functie van officier van justitie te Haarlem gaf opdracht aan de politie Zaanstreek Waterland het kind terug te brengen naar de gezagdragende ouder nl. ik vader G.H. Jansen. Dit werd NIET UITGEVOERD EN MEN LIET MOEDER VERTREKKEN EN GAF GELEGENHEID TOT HET ONTVOEREN EN VERBERGEN VAN SHARON, zonder dat ook maar werd nagegaan waar zij waren. Verder werden door de politie geen aangiften opgenomen, als later, veel later nl. 22 januari 1997, door tussenkomst van de Nat. Ombudsman. Ook deden wij aangifte van vermoedelijk sexueel misbruik van Sharon door de nu ex-vriend van moeder Rebel, hr. Spaans. Wij verzochten diverse malen per fax en telefonisch, bij de hrn. Maas en Jaket, een studio onderzoek te laten uitvoeren bij Sharon, teneinde hierin duidelijkheid te krijgen. Ook dit werd niet gedaan. EN U DEED NIETS, MAAR DAN OOK HELEMAAL NIETS.!!!!!!!!!! LAAKBAAR.!!!
In samenwerking met Dekker heeft "moeder" , geholpen door alle personen genoemd, dit walgelijke spelletje kunnen spelen en bereikt, nadat zij na 11 jaar niet naar haar dochter had omgekeken, wijziging van gezag heeft kunnen bewerkstelligen. DEZE BESLISSING IS OVERIGENS GENOMEN OP ONJUISTE EN ONVOLLEDIGE GRONDEN!

Wij verzoeken u derhalve uw verantwoordelijkheid in deze te nemen, daar mede door uw toedoen een voor 23 mei 1996 kerngezonde, zowel psychisch als fysiek, door indoctrinatie cq. geestelijke mishandeling van 4 jaar, heeft kunnen worden wat zij nu is, een psychisch ziek kind. De schade die dit bij Sharon heeft aangericht, maar niet alleen bij haar, is door niets meer goed te maken. Evenwel bekijkt onze advocaat hoe hoog de schadevergoeding in deze zal zijn, in de eerste plaats uiteraard voor Sharon, maar tevens voor alle schade, fysiek en psychisch, aangericht bij ons.

Wij hopen dat u (misschien) zo menselijk zult kunnen denken welk verdriet dit voor alle partijen heft gegeven en nog steeds, want wij hebben Sharon al vier jaar niet gezien of gesproken, terwijl de rechter in 1997, rekestno.902/95 (19 juni 1997) heeft uitgesproken DAT DE PLAATS BIJ VADER EEN VEILIGE WAS, EN DAT DIT EINDIGDE OP DE DAG DAT ZIJ BIJ MOEDER KWAM.

Hopende dat uw geweten zal gaan spreken, daar in deze zaak alleen maar verliezers zijn en dan in hoofdzaak ons kind en kleinkind die door het falen van allen de DUPE IS GEWORDEN.

Misschien wilt u ook eens kijken op onze website, hier zal u veel duidelijk worden

sharonjansen.homestead.com/files/sharon.html

Een copie van dit schrijven gaat per omgaande naar het Ministerie van justitie in den Haag.

Wij verblijven,
Hoogachtend,

G.H. Jansen en E.S. Vermeulen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie