Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 28-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

28 april 2000

Twee mannen aangehouden na overval op medewerkers keukenhandel SCHIEDAM /ROTTERDAM -- Donderdagmiddag hield het arrestatieteam van de politie Rotterdam-Rijnmond in de Teilingenstraat in Rotterdam een 30-jarige Rotterdammer aan. De man wordt ervan verdacht op woensdag 15 maart twee medewerkers van een keukenhandel in hun bestelwagen te hebben overvallen. De beide medewerkers, die juist in de Scholtenstraat hun laatste bestelling hadden afgeleverd, moesten onder bedreiging van een vuurwapen hun portemonnee aan de overvaller afgeven, die er daarop lopend vandoor ging in de richting van de \'s-Gravelandseweg.
Afgelopen dinsdag werd in deze zaak al een 23-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval. De recherche van het district Schiedam zet het onderzoek voort.

Vrouw gewond na beroving
SCHIEDAM -- Een 48-jarige bewoonster van de Hogenbanweg raakte donderdagavond kort voor middernacht gewond toen ze werd beroofd door twee haar onbekende mannen. De vrouw werd, nadat zij de deur van haar portiek had geopend, plotseling naar binnengeduwd en op de grond gegooid, waarna, ondanks haar verzet, haar tas werd gepakt. Het slachtoffer liep enkele blauwe plekken en schaafwonden op. In haar door de beide berovers meegenomen tas zaten, naast een geldbedrag van enkele tientjes, ook een pasje en enkele persoonlijke bescheiden. (A. Geelof)

Man aangehouden wegens bedreiging en vernieling SCHIEDAM -- Donderdagmiddag omstreeks één uur hielden politiemensen van het district Schiedam in de Hoogstraat een man aan die even daarvoor personeel van een uitzendbureau had bedreigd en een computermonitor had vernield. De man, een 31-jarige Schiedammer, was naar het uitzendbureau gekomen op zoek naar werk, maar werd woedend toen het personeel hem niet kon helpen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau.

Mishandeling in het verkeer
SCHIEDAM -- Een 62-jarige man uit Vlaardingen raakte vrijdagochtend omstreeks zeven uur gewond aan zijn neus toen hij op de Vlaardingerdijk een kopstoot kreeg van een medeweggebruiker. De Vlaardinger reed in zijn auto over de Vlaardingerdijk en wilde invoegen naar de linkerrijbaan. Toen hij op de linkerrijbaan reed, voelde hij dat de auto achter hem tegen zijn voertuig reed. De man stopte hierop om te kijken of hij schade had. De automobilist die achter hem had gereden stopte ook, liep op de man af, gaf hem een kopstoot en reed weer weg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie