Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote retail beurzen bundelen hun krachten

Datum nieuwsfeit: 28-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Lith, 28 april 2000

Grote retail beurzen bundelen hun krachten

Nieuwe Shopping Center vakbeurs wordt onderdeel van

InterStore, IT in Retail en de Franchise Formule beurs

De bekende vakbeurzen InterStore, IT in Retail en de vorig jaar geïntroduceerde en

succesvolle Franchise Formule beurs krijgen er een nieuwe partner bij: de Shopping Center vakbeurs.

Uniek informatieplatform voor de retail

Samen vormen deze vier vakbeurzen een uniek informatieplatform voor de gehele retail. Zo n 400 exposanten belichten samen bijna elk aspect van de retail. Drie gespecialiseerde congressen en een keur aan gratis seminars complementeren het informatie aanbod. Bovendien wordt tijdens dit evenement weer de Eurocard/MasterCard Retail Jaarprijs uitgereikt aan de beste winkel van Nederland. Een bezoek aan de vier vakbeurzen is een must voor elke winkelier, groot of klein.

Wereldreis

Naast het zeer uitgebreide en complete aanbod van de exposanten, wordt de bezoeker tevens meegenomen op een zeer recente wereldreis langs de mooiste winkels in de verste uithoeken van de wereld. De laatste ontwikkelingen zoals die zich in de retailsector in de diverse werelddelen ontwikkelen, worden in kaart gebracht. Een unieke ervaring met de nieuwste concepten, etalages en complete stores.

Het grote paviljoen Consumer & Future biedt een interessante show van trends, nieuwe winkelinrichtingen en uitdagende retail-innovaties. De mogelijkheden van de hedendaagse communicatie blijft verbazen.

Beursdata

Alle bovengenoemde beurzen en evenementen vinden plaats van maandag 25 tot en met woensdag 27 september 2000 en worden gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht.

De openingstijden zijn op maandag van 10-18 uur, dinsdag van 10-22 uur en woensdag

van 10-18 uur. De toegangsprijs bedraagt ' 40,- per persoon.

Een compleet pakket beurzen met één bezoek en één toegangskaart

Door de combinatie hebben alle beurzen en evenementen, gekoppeld onder de naam Retail Business Show, een versterkend effect op elkaar. Nu is met één bezoek alle informatie beschikbaar. De vier beurzen zijn bovendien met één toegangskaart te bezoeken.

Voor meer informatie kunt u bellen met de organisatie van de vakbeurzen: Juncker & de Weerd Tentoonstellingen bv, tel: 0412-482800, e-mail info@jw.nl of u kunt kijken op Internet www.jw.nl

EINDE

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie