Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Resultaten EK Gewichtheffen 2000

Datum nieuwsfeit: 28-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persinformatie

Resultaten Mohamed Wahab EK Gewichtheffen 2000

C-Groep Heren -77 kg Mohamed Wahab L.G. 76,45 kg
No lifts

Commentaar van Tom Bruijnen, teammanager

"Het zag er al niet goed uit voor Mohamed, maar gisteravond is definitief het doek gevallen voor deze wedstrijd. Na een bezoek aan de Duitse teamarts werd duidelijk dat Mohamed zijn rugproblemen niet alleen veroorzaakt werden door scheefstand in het bekken. Na overleg met mij is besloten af te zien van deelname, omdat bij maximale belastingen het risico te groot is op een ernstige rugblessure. Natuurlijk is dit een grote teleurstelling voor Mohamed en vervelend voor het Nederlandse team. Maar allicht kan Mohamed een paar weken rust nemen en daarna voor het Nederlandse team uitkomen op de internationale Promotie Cup in Zweden. Uiteraard zullen wij een medisch onderzoek in Nederland afwachten."

Verdere berichtgeving volgt, de teammanager is ongeveer 2 uur na de start van elke wedstrijd ook mobiel bereikbaar:
+31620436659

De Nederlandse Olympische Gewichthefbond (NOGB) is onderdeel van de Koninklijke Nederlanse Krachtsport en Fitnessfederatie (KNKF). Tom Bruijnen krijgt als bondscoach ondersteuning van de bondstrainer Hassan Heydari en internationaal trainer Yoto Yotov (BUL).


Vorige resultaten EK Gewichtheffen 2000


A-Groep Dames -69 kg Yvonne van der Stoep L.G. 64,42 kg
Snatch 70 kg - 8e plaats
Clean & Jerk 90 kg - 8e plaats
Totaal 160 kg - 8e plaats

A-Groep Dames -63 kg Teresa van der Stoep-Ernster L.G. 61,5 kg
Snatch 77,5 kg - 4e plaats
Clean & Jerk 95 kg - 6e plaats
Totaal 172,5 kg - 5e plaats

Op verzoek informatie over België

Tom Goegebuer heeft geen resultaten weten te behalen, miste 3x 120 Snatch, miste 147,5 kg 1e poging Clean & Jerk, ging daarna voor een nieuw record op 155 kg maar wist ook deze niet uit te stoten.
Francois Demeure bevestigde zijn 13e plaats op het WK met een Snatch van 147,5 en Clean & Jerk van 172,5 kg en voldeed daarmee aan de eisen van het Belgische Olympische Commité. Voor hem wordt het duimen draaien of op geen enkel ander continent nog iemand hem wegdrukt uit de top-15 ranglijst.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie