Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mainview for WebSphere beheert e-business applicaties

Datum nieuwsfeit: 28-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BMC Software stelt mainframegebruikers in staat e-business applicaties te bewaken

MAINVIEW for WebSphere eerste oplossing die het beheer van e-business-applicaties verrijkt met intelligentie en automatisering

Nieuwegein, 28 april 2000 - BMC Software maakt de introductie van een nieuwe oplossing en service bekend; MAINVIEW for WebSphere. Deze oplossing biedt een baanbrekende benadering waarmee OS/390-gebruikers vitale e-business-applicaties kunnen bewaken. Deze oplossing van een combinatie van intelligentie en automatisering is een volgende stap in het e-business integratie-initiatief van BMC Software. Dit richt zich op op bedrijven die verschillende platforms gebruiken en het overbrugt de kloof tussen mainframe en e-business applicaties.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie