Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Advocatenorde biedt advocatenzoekmachine

Datum nieuwsfeit: 28-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuws

GEZOCHT: ADVOCAAT (dag/nacht)

www.alleadvocaten.nl

Hoe vindt de Nederlander een advocaat op het moment dat hij dringend rechtskundig advies nodig heeft? Velen vertrouwen op de suggesties van vrienden en bekenden of raadplegen een telefoongids. De Orde van Advocaten wil met de website www.alleadvocaten.nl bijdragen aan een snelle en volledige informatievoorziening, dag en nacht.

Vanaf vandaag is het mogelijk om op elk gewenst tijdstip via internet een advocaat te zoeken, in de directe omgeving of elders in Nederland. De Nederlandse Orde van Advocaten heeft op de website www.alleadvocaten.nl het volledige adresbestand van de Nederlandse advocatuur opgenomen. Hierin kan worden gezocht op naam, kantoornaam of vestigingsplaats. Het meest interessant is ongetwijfeld de mogelijkheid om te selecteren op postcode of deel van een postcode. Iedere rechtzoekende met internetaansluiting krijgt door het intoetsen van zijn postcode snel een volledig overzicht van alle advocaten in zijn woon- of werkomgeving.

Tenslotte bevat de nieuwe rubriek de mogelijkheid om alleen die kantoren te selecteren die ook een Gratis Kennismakingsgesprek van circa een half uur aanbieden of die deelnemen aan het project Rechtshulp op Maat. Deze laatste selectiemogelijkheid verwijst naar de advocaten die in hun tarieven rekening houden met het inkomen van de cliënt waardoor ook lagere tarieven worden gehanteerd dan de 300 per uur waarvan in reclame-uitingen sprake is.

Rechtzoekenden die niet over een internetaansluiting beschikken kunnen voor 50 cent per minuut dezelfde informatie opvragen via de Advocatenlijn (0900-advocaten of 0900-238 62 28).

Vindplaats: www. alleadvocaten.nl of via de algemene website van de Orde www.advocatenorde.nl in de rubriek Adressen, optie Alle Advocaten.

Voor nadere informatie: Nederlandse Orde van Advocaten, Maarten van Nispen, telefoon 070-335 35 51, e-mail: (pr@advocatenorde.nl)

einde bericht


© Nederlandse Orde van Advocaten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie