Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Putwateronderzoek in Mariakerke

Datum nieuwsfeit: 28-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Gent

P u t w a t e r o n d e r z o e k i n M a r i a k e r k e

In het kader van het grootschalig en kosteloos putwateronderzoek, georganiseerd door het Stadslaboratorium van Gent, worden de inwoners van Mariakerke vriendelijk uitgenodigd om deel te nemen aan het project. Na Zwijnaarde, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Amandsberg en Drongen is nu de gemeente Mariakerke aan de beurt.

Sommige mensen, die vermoedelijk over putwater beschikken, zullen een schriftelijke uitnodiging ontvangen met een begeleidend schrijven (zie bijlage). Via deze persmededeling wil het Stadslaboratorium ook andere personen bereiken, die wel over putwater beschikken, maar geen uitnodiging ontvingen.

Het enige wat de bewoners moeten doen, is telefonisch contact opnemen met het Stadslaboratorium voor het maken van een afspraak voor de staalname door technici van het laboratorium bij hen thuis. De uitslag van het onderzoek wordt hen naderhand toegestuurd, samen met een beoordeling van het water. Het onderzoek is volledig gratis en alle gegevens worden confidentieel behandeld.

De bewoners kunnen tot 15 mei inschrijven voor dit kosteloos putwateronderzoek. Nadien wordt er 250 frank aangerekend. De eerste monsters worden genomen op 3 mei.

Informatie

Stadslaboratorium, Baudelokaai 8, 9000 Gent, tel. (09)225 03 89, fax (09)233 27 42,

e-mail (stadslabo@gent.be).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie