Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruim 100 onderscheidingen in Overijssel uitgereikt

Datum nieuwsfeit: 28-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Zwolle, 27 april 2000

RUIM 100 ONDERSCHEIDINGEN IN OVERIJSSEL UITGEREIKT

De loco Commissaris van de Koningin in Overijssel, de heer H.J.M. Kemperman, reikt vrijdag 28 april 2000 de Koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau uit aan de heer Markusse, burgemeester van IJsselmuiden. De heer Markusse ontvangt de onderscheiding voor zijn functioneren als bestuurder en de bijzondere waarde die zijn werkzaamheden hebben gehad voor de samenleving. In Overijssel zijn 140 aanvragen voor een onderscheiding gedaan, waarvan in totaal 128 worden uitgereikt.

De heer Markusse is bij verschillende overheidsinstanties werkzaam geweest, voordat hij werd benoemd tot burgemeester van de gemeente Arnemuiden. In 1989 is hij benoemd tot burgemeester van IJsselmuiden. Naast zijn wettelijke taken (openbare orde en veiligheid) beheert hij onder andere de portefeuilles ruimtelijke ordening en volkshuisvesting, economische aangelegenheden, internationale contacten en de coördinatie van het fusieproces IJsselmuiden/Kampen.

Nadere informatie:
team Communicatie, Petra Timmer, telefoon 038 425 23 18
00/113

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie