Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lintje voor F.C. den Hoedt in Barendrecht

Datum nieuwsfeit: 28-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Barendrecht

Persbericht nummer 35, 26 april 2000

Koninklijke onderscheiding

BARENDRECHT Loco-burgemeester K.J. Orsel zal op vrijdag 28 april om
10.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis in Barendrecht een koninklijke onderscheiding uitreiken aan dhr. F.C. den Hoedt.
Gedecoreerde : de heer F.C. den Hoedt
Gelegenheid : Algemene gelegenheid 2000
Onderscheiding : Lid in de Orde van Oranje-Nassau
De heer Den Hoedt is gedurende een lange periode als bestuurslid, trainer en vrijwilliger actief geweest op het terrein van de basketballsport, zowel lokaal, regionaal als landelijk. De heer Den Hoedt is vanaf 1972 tot heden in het bijzonder actief als bestuurslid en als vrijwilliger in de basketballsport. Van 1972-1997 was hij voorzitter van de Christelijke Basketball Vereniging Binnenland te Barendrecht. De heer Den Hoedt heeft zich altijd voor 200 procent ingezet voor zijn club en haar leden en heeft de vereniging gemaakt tot wat zij nu is. Van 1977 tot 1997 was hij trainer en coach van de mini-teams van CBV Binnenland en vanaf 1998 trainer en coach van jongens kadetten I en tevens bestuurslid van de scheidsrechter mini-commissie van de Nederlandse Basketball Bond, rayon west. Van
1978 tot en met 1986 was hij tevens bestuurslid van de Nederlandse Basketball Bond, rayon west. En van 1978 tot en met 1987 was hij organisator van het Pré Olympisch Basketballtoernooi in Ahoy Rotterdam voor selectie aan deelname bij de Olympische Spelen. Verder was hij gedurende 5 jaar voorzitter van de Bondsjeugd commissie van de Nederlandse Basketball Bond, afgevaardigde naar de plaatselijke sportstichting, lid van de steunfractie van de VVD en oprichter en gedurende 13 keer organisator van de Europese basketball toernooi voor minis in juni in Barendrecht.

Einde persbericht nummer 35

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie