Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lintje voor T.H. Duran-de Sterke in Barendrecht

Datum nieuwsfeit: 28-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Barendrecht

Persbericht nummer 32, 26 april 2000

Koninklijke onderscheiding

BARENDRECHT Loco-burgemeester K.J. Orsel zal op vrijdag 28 april om
10.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis in Barendrecht een koninklijke onderscheiding uitreiken aan mw. T.H. Duran-de Sterke.
Gedecoreerde : mevrouw T.H. Duran-de Sterke
Gelegenheid : Algemene gelegenheid 2000
Onderscheiding : Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Mevrouw T.H. Duran-de Sterke ontvangt de onderscheiding vanwege haar inspanningen (gedurende geruime tijd) ten bate van samenleving. Mevrouw Duran-de Sterke was vanaf 1974 tot 1 juni 1999 bestuurslid van C.J.V/Y.M.C.A. afdeling Barendrecht Ze vervulde de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester. Thans is ze erevoorzitter van het Y.M.C.A. Gedurende 25 jaar heeft zij een zeer grote bewogenheid t.a.v. het oecumenisch jeugdwerk in de gemeente Barendrecht aan de dag gelegd. Ze nam mede de organisatie op zich van de totstandkoming van het boekje "Barendrechts Verhalen" waarvan de opbrengst bestemd was voor het Orgelfonds Nederlands Hervormde Kerk. Daarnaast nam zij vele jaren de organisatie van de rommelmarkt op Koninginnedag op zich, waarvan de opbrengst altijd ten gunste kwam van vele goede doelen, zoals Amnesty International, Zeehondencreche Pieterburen en de opvang van Noord-Ierse kinderen. Gedurende twee jaar verrichtte ze eveneens vrijwilligerswerk bij de lokale omroep Barendrecht FM. Tevens bezocht en verzorgde zij een jaar lang dagelijks een vriendin die als gevolg van een ongeval in diverse ziekenhuizen werd verpleegd.

Einde persbericht nummer 32

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie