Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Twente lijdt kostbaar verlies in Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 28-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente

2000-04-28


Erg kostbaar verlies in Kerkrade

De ploeg leek zich in Kerkrade te gaan hervinden in de strijd om Europees voetbal. In het verre zuiden begon de ploeg van Fred Rutten met een frisse opvatting aan de wedstrijd. Roda leek geen partij te worden voor de ploeg uit Enschede.

De wedstrijd ontwikkelde zich echter anders. Tot twee maal toe kwam FC Twente op een voorsprong. Roda kwam echter andermaal terug in de wedstrijd door slordigheden aan Twentse zijde. Dat FC Twente deze pot voetbal echter uiteindelijk ook nog verloor had de ploeg aan zichzelf te danken. Roda, de bekerfinalist, won zonder veel krachten te verspelen en ging er zelfs nog met de winst vandoor.

Door dit resultaat en de verloren duels in de voorgaande weken, is de uitgangspositie voor Europees voetbal in zoverre verslecherd dat wellicht na dit weekend de balans al opgemaakt kan worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie