Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninginnedagprogramma gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 29-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Koninginnedagprogramma

Vaarroute

11.30 uur: aankomst koninklijke familie op het Arsenaalplein Burgemeester Jan Postma, zijn vrouw en voorzitter Vereniging Koninginnedag Leiden (VKL) Chris Langezaal verwelkomen de koningin onder begeleiding van de Christelijke Muziek Vereniging Kunst en Genoegen (K&G senioren).

11.35 uur: aanvang boottocht door Witte Singel, Vliet en Rapenburg Zes boten van de Leidse roeiverenigingen Die Leythe, Njord en Asopos-De Vliet begeleiden het koninklijk gezelschap op de Witte Singel. Er zijn optredens van het Eurokoor in de Hortus Botanicus, Heavy M.E.T.O.L./Majoretten op de Witte Singel en dixielandmuziek bij de Sterrenwacht. Vier trompetblazers kondigen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie