Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie: Koninginnedag Katwijk en Leiden een groot feest

Datum nieuwsfeit: 29-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
· Politie Hollands Midden
· Bureau Communicatie
Faxbericht aan · Div. Media
Bestemd voor · Redactie
Afkomstig van H.P.Vos tel. 06.54738005
Datum · 29 april 2000

P E R S B E R I C H T

Koninginnedag in Katwijk en Leiden een groot feest.

Leiderdorp: De gemeentebesturen van Katwijk en Leiden, Politie Hollands Midden en het Openbaar Ministerie zijn bijzonder tevreden over het verloop van de feestelijkheden rond Koninginnedag 2000.

Heel veel publiek was in de gelegenheid het Koninginnefeest van heel dicht bij mee te maken. De toegangsregulering in de Leidse Pieterswijk heeft goed gewerkt. Ook daar konden veel mensen de Koningin en haar familie van nabij volgen. De regen bleek geen spelbreker voor de feestelijkheden.

Door Politie Hollands Midden werden vandaag ca. 370 politiemensen ingezet om de feestelijkheden in de beide gemeenten goed te kunnen begeleiden. Er deden zich geen incidenten voor. Ook de nacht voorafgaande aan Koninginnedag verliep in een goede sfeer en zonder incidenten. Tegelijkertijd werd in Hollands Midden het jaarlijkse Bloemencorso in de Bollenstreek gehouden. Ook het bloemencorso kon zich verheugen in een grote publieke belangstelling. Het corso verliep zonder incidenten en in een feestelijke sfeer.

EINDE BERICHT
nadere informatie over dit persbericht bij H.P.Vos telf. 0654738005

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie