Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Indoor Kartkampioenschap in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 30-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Indoor Kartkampioenschap in Zoetermeer

Zondag 30 april 2000 zal bij Attractiecentrum Zoetermeer de voorlaatste race in het Nederlandse Indoor Kartkampioenschap verreden worden. Meer dan
90 coureurs, verdeeld over 6 divisies, zullen proberen op de hoogste treden van het erepodium terecht te komen. Het is niet onwaarschijnlijk dat de nieuwe kampioenen tijdens deze dag bekend worden.

Attractiecentrum Zoetermeer, voorheen Holland Indoor Karting, is na de spectaculaire verbouwing van vorig jaar, waarbij er een complete verdieping op de bestaande baan werd gebouwd, flink gegroeid. Er zijn maar een beperkt aantal banen in Nederland die voldoen aan de eisen van het NIKV, de stichting die het Nederlands Kampioenschap al meerdere jaren met groot succes organiseert.

Attractiecentrum Zoetermeer ziet het dan ook als een grote eer en zal er alles aan doen om deze dag tot een succesvol einde te brengen.

Onlangs heeft het centrum, tijdens een spetterende feestavond met tal van prominenten, haar nieuwe kart gepresenteerd, welke begin mei de oude kart zal gaan vervangen. Door het attractiecentrum wordt er met man en macht gewerkt om alle karts waar ze nu mee rijden voor de wedstrijd te voorzien van nieuwe motoren en onderdelen. Het is duidelijk dat Attractiecentrum Zoetermeer haar unieke positie binnen de kartwereld tijdens dit spektakel nogmaals wil onderstrepen.

De eerste rijders worden al rond 08:30 uur verwacht aan de Wattstraat 20 te Zoetermeer, waar na het drinken van de nodige energiedrankjes het echte geweld om 10:00 uur zal losbarsten.

's Ochtends worden de kwalificatietrainingen verreden en 's middags de uitermate spannende wedstrijden. Als alles goed verloopt zal rond 17:30 uur de prijsuitreiking plaats vinden.

Het geschat aantal bezoekers van deze dag zal rond de 300 personen zijn, met bekende en minder bekende mensen uit de racewereld en uiteraard zal de pers in grote getale aanwezig zijn.

In het gezellige restaurant 'Pit Lane' kunnen de gasten onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijden bekijken. De echte fanatiekelingen staan echter de hele dag rond het circuit om geen seconde te missen van de verrichtingen van de rijders.

Al met al ziet het er naar uit dat dit een hele gezellige en spannende dag gaat worden.

Attractiecentrum Zoetermeer
Ad van Winden
(ad@attractiecentrum.nl)
Wattstraat 20

2723 RC Zoetermeer
Telefoon: 079-3426226

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie