Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandse Dames van 25e naar 15e plaats EK Gewichtheffen

Datum nieuwsfeit: 30-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persinformatie

Totaal Nederlandse Teamplaats Dames - 15e plaats

Commentaar van Tom Bruijnen, teammanager

"Vorig jaar waren we nog 25e, laatste, en nu een respectvolle 15e plaats van de 25 deelnemende landen tijdens het EK Gewichtheffen. Zowel Teresa van der Stoep-Ernster, met haar 5e plaats en Yvonne van der Stoep met haar 8e plaats, hebben Nederland bij de dames in de middenmoot van Europa geplaatst. Sterker nog, als wij meer dames mee hadden genomen had niet het team van Denemarken, maar Nederland een kwalificatie voor de Olympische spelen afgedwongen. Hiermee werpt de verandering in het beleid van de Nederlandse Olympische Gewichthefbond zijn vruchten af. Alhoewel deze Olympische spelen hiermee niet gehaald zijn, is duidelijk welke mogelijkheden voor Nederland weggelegd zijn in de toekomst. Ik en onze bondstrainer Hassan Heydari willen zich hier zeker voor inspannen. Sterker nog, wij garanderen succes met onze huidige ervaringen en toekomstige plannen."

Verdere berichtgeving volgt, de teammanager is ongeveer 2 uur na de start van elke wedstrijd ook mobiel bereikbaar:

+31620436659

De Nederlandse Olympische Gewichthefbond (NOGB) is onderdeel van de Koninklijke Nederlanse Krachtsport en Fitnessfederatie (KNKF). Tom Bruijnen krijgt als bondscoach ondersteuning van de bondstrainer Hassan Heydari en internationaal trainer Yoto Yotov (BUL).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie