Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Racing for Holland vierde in eerste Le Mans sessie

Datum nieuwsfeit: 30-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tom Coronel

30 April 2000: Racing for Holland vierde in eerste Le Mans sessie
Het Racing for Holland team is de eerste trainingssessie in Le Mans goed doorgekomen. Het team is erg tevreden over de auto en Jan Lammers kon dan ook goed meekomen. Alhoewel de Franse organisatie besloten heeft geen officiële tijden bij te houden hebben we toch uit betrouwbare bron nog het één en ander kunnen achterhalen. De twee Audi's waren duidelijk het snelst gevolgd door de Lola van het Rafanelli team dat al enkele races met de nieuwe Lola gereden heeft. Het Racing for Holland team klokte een prima vierde tijd met een minimale achterstand op de Rafanelli Lola.

Het team is nu druk met de preparatie van de auto voor de tweede sessie. Volgens Jan Lammers komt de auto nog wat topsnelheid tekort en presteren de remmen ook nog niet optimaal. Het team hoopt dit nog voor de middagsessie te verhelpen. Later vandaag meer info over deze tweede sessie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie