Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dijkstra benoemd als Managing Director van NIB Capital Bank

Datum nieuwsfeit: 18-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: NIB Capital Bank N.V.
Zoek soortgelijke berichten
NIB Capital Bank N.V.

Benoeming Antoine Dijkstra tot Managing Director van NIB Capital Bank N.V. (18 april 2000)

NIB Capital N.V. is van plan de heer Drs. A.L.V. Dijkstra (Antoine, 1963) te benoemen tot lid managing director van NIB Capital Bank N.V.

De Nederlandsche Bank N.V. dient formeel nog in te stemmen met de benoeming.
De ondernemingsraad heeft inmiddels positief gereageerd op deze voorgenomen benoeming. Antoine Dijkstra zal bij NIB Capital Bank verantwoordelijk worden voor de activiteiten van de Financial Markets Group, zoals loan syndication, fixed income, equities, sales en trading en treasury.

Antoine Dijkstra was tot voor kort managing director Zurich Capital Markets in Londen. Daarvoor is hij op het gebied van Capital markets werkzaam geweest bij AIG Financial Products in Parijs en Londen en bij Credit Lyonnais in Frankfurt en Parijs.

NIB Capital Bank maakt, naast de bedrijfsonderdelen NIB Capital Asset Management en NIB Capital Private Equity, onderdeel uit van NIB Capital. NIB Capital, als Europees kapitaalmarktbedrijf gespecialiseerd in investment banking, private equity en asset management, richt zich op institutionele beleggers, middelgrote en grote ondernemingen in de Benelux en internationale ondernemingen in specifieke branches.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie