Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De industriële onderneming als Extended Enterprise

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

19-04-2000 De industriële onderneming als Extended Enterprise

Op 18 mei vindt in Eindhoven een management Symposium plaats ter gelegenheid van de (voorlopige) afsluiting van het project Applying Supply Chain Integration through product data Interchange (ASCII). Ruim twintig bedrijven in de regio Brabant en Limburg hebben in een projectstructuur ervaringen opgedaan met het functioneren als e-uitbesteders en e-toeleveranciers in verschillende samenwerkingsverbanden. De ervaringen zijn vastgelegd in een Handboek PDI.

De praktijk leert dat er in samenwerkingsverbanden veel 'non-value-adding' activiteiten worden uitgevoerd. Hierdoor komen relaties tussen opdrachtgevers en leveranciers onder druk te staan. Deze zijn meestal het gevolg van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie