Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Business-to-business e-commerce in ontwikkeling

Datum nieuwsfeit: 03-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

03-05-00 Business-to-business e-commerce in ontwikkeling

Dat B2B e-commerce vooruitzichten biedt, staat inmiddels wel vast. De opkomst van elektronische marktplaatsen op het internet is hier een bewijs van. Deze platformen, waar één of meer grote bedrijven hun inkoop en andere zaken regelen, schieten als paddestoelen uit de grond en veranderen gehele bedrijfsprocessen en productieketens. Het ontstaan van deze marktplaatsen vereist ook goede regulering. De handelscentra zouden zeer machtige partijen kunnen worden en kunnen daarbij monopolieposities innemen. Inmiddels is de Amerikaanse Federal Trade Commission een onderzoek gestart naar de handelswegen van de B2B marktplaats van Oracle, General Motors, DaimlerChrysler ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie